Bookmarks

S4 League

Alternativni nazivi: S4, C4

Online igre S4 League & ndash; to je kombinacija strijelac i velike anime grafike. Ja sam stoga uvjeren da kada imate neobično strijelac s prekrasnim spektakularnim grafike, ova igra neće ostaviti ravnodušnim.

Vi ćete imati pristup svim servera u svijetu, što znači da ćete biti u mogućnosti da se bore sami sa igračima različitih uglova planete.

S4 League online daje priliku da kreiraju svoj jedinstveni karakter. U prodavnici igri, u rasponu, postoje stotine cool stvari i odjeća, oružje i pribor. Također možete kupiti razne varijacije frizura i izrazi lica da biraju između muškog i ženskog karaktera & ndash; stvoriti jedinstven karakter vrlo jednostavan. Hoće li ikada stil strijelac ili vješt odrasle lik zgodan anime u S4 League, sve je moguće.

Nakon što ekipiruesh svoj lik će biti u mogućnosti da učestvuju u utakmicama. & Nbsp;

Kombinacija ove igre, možete odabrati mod u kojem želite igrati. Evo na primjer, u načinu Tačdaun, gdje ćete morati pokazati svoje borbe i snimanje sposobnosti, svoj glavni zadatak će biti da ovladaju loptu i poslati ga na vrata neprijatelja. Ili, na primjer, nemilosrdan i oduzima dah režim Deathmatch, gdje je za uništavanje igrača morat ćete pokazati svoje strateške i borbene vještine. & Nbsp;

The Chaser režim za određeno vrijeme morate bježati i sakriti od svojih progonitelja. Upozoravam vas da to nije lako, pogotovo kada ste u ostvarivanju sebe Reaper. Ali, ako vam je draže klasični strijelac, S4 League Online nudi vam arkada modu, gdje možete pokazati svoje vještine u borbi protiv robota koji uništavaju sve što je u svom putu. Ovdje morate putovati oko 3D mjerenje, na putu da ispuni hiljade neprijatelja i uništiti ih. Osim toga, od vas će se tražiti od odlične vještine i ultra-brz refleks strateški ideje.

Prijavite u igri S4 liga će vam dati priliku zaroniti u svijet strijelca i anime, plus prilikom ulaska u igri ćete dobiti set pridošlica, koji će uključivati: obuku i poluautomatski plazma mač, dva vještina koje poboljšavaju život na burzi 15. i 30 jedinica, kao i obične hlače sa jaknu.

S4League je nastao u pokretu anime grafike & ndash; kada ćete pokrenuti, skakati, pucati i letjeti vaš lik će izgledati sjajno! Baš kao heroja popularne stripa. Najnoviji stil grafike će vam pružiti pokretima kvalitete i besprijekornu scene karaktera, čak i ako ste još uvijek početnik i ovo je vaš prvi koraci u S4 League online.

Jedna od cool karakteristika je da igranje S4 liga može biti na bilo kojem računalu koje podržava video.

Na način da se postigne titulu najboljeg igrača morate upoznati sa hiljadama profesionalnih igrača i opravdati titulu. & Nbsp;

Član S4 League online, pridružite se klan i postao broj jedan među mnogim anime igre i strijelaca!

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

& nbsp;

 

S4 League online registracije