Bookmarks

Runa

Alternativni nazivi: Runa

Igra Runa će biti u mogućnosti da vas intrigira sam screen saver! Mi smo otkriti veo tajnosti, i vas upozoriti da, u principu, screensaver neće promijeniti, ali svaki put kada pokrenete igru ​​ružne likove koji se pojavljuju na pozadini će biti drugačiji. Dakle, morate ispuniti Gremlins, patuljci, ljudi, pa čak i puno smiješne likove. Odmah upozoravaju nesavršenosti je meni igra. Na primjer, tradicionalni ESC ovdje nije za izlazak, a ima za cilj da bi se na glavnom izborniku igre. Stoga, u cilju kontrole igre je lako koje ste dobili, preporučujemo vam da odmah rekonfigurirati kontrolne tipke za sebe.

Igra počinje Fleece ni manje ni više, sa posjetu svog heroja ceremoniju inicijacije u redove vojnika nekog nepoznatog heroja koji ponizno naklonio na savjet svog posvećenih. Nakon duge i pomalo naporan (kao što se činilo da nas) govor sve ratnici Vijeća, podiže ruke i upali u glasno viče. Kao što je logika diktira, novo posvećen junak mač mora biti najduža. Nekoliko minuta kasnije smo tolerisati u napuštenom selu.

Rune mora preuzeti svaki igrač kao što je igra je stvarno visoko kvalitetne projekte. Unatoč činjenici da je na prvi pogled može izgledati malo grafikon rustikalno, napravljen je stvarno visoke kvalitete. Većina od svoje strane možete vidjeti, podešavanje postavki panel maksimalnim postavkama kvalitete. Također smo mislili da je to nekako lako 2D grafika je vrhunac projekta. Igra je tako brzo sve pejzaže i uvjerljivi promjena jedni druge, i misle o monotoniju nije potrebno.

Preuzimanje igra Rune moguće i da uživaju u kvalitetno obavljanje dinamičkih objekata. Za razliku od nekih statički likova i krajolika, pokretnih objekata su se što je više moguće kvalitativno.

Programeri ga opisuju kao triler žanra, u kojem je dešavanja u prvom licu. Svi takmičari su prikazani kvalitativno, tako da čak i laik bez upite će biti u stanju da shvate kojoj klasi pripada svaki.

Runa će igrati pomoću moćno oružje. Čak i borave na području sela, protagonist pronalazi napuštenog ostave. Ovdje svi učesnici u projektu, rekao je o glavnim vrstama oružja, njegove karakteristike i prednosti. Možete nasumično kombinirati različite pokrete koji može donijeti posebnu kombo. Osim toga, projekt se odnosi samo na Magic oružje - gotovo sve mačeve ili čekića imaju magične osobine.

Prije početka procesa igra, morat ćete preuzeti igre Rune što se može učiniti neposredno na glavnoj stranici igre. Za vas, lično, možete vidjeti koristi od ovog projekta, možete ga preuzeti ili na Rune pregledati video trailer, koji detaljno opisuje sve prednosti!

 

Runa