Bookmarks

Empire Universe

Alternativni nazivi: Empire Universe, Empire Universe, Romadoriya, Empire Universe online

Ramadoria online & ndash; je besplatan browser & nbsp; online igra razvijen od strane njemačke kompanije Looki . Firma ima dugogodišnje iskustvo u kreiranju strategije koje su u više navrata bili & nbsp; Dokazano je od strane prethodnih projekata, jer Igra Online & nbsp; Ramadoria je jasan favorit za titulu najboljeg slobodnog strategije bazirana na pretraživaču!

O nlayn igra Romadoriya će se vratiti sat i dati priliku da uživaju u veličanstveni doba starih carstava, & nbsp; dozvolite sebi i laquo; i od & raquo; izgraditi privatnu carstvo, srazmjerno sa legendarnim rimskim & nbsp; i osjećati u ulozi cara.

Zahtjevi sustava za igru ​​nisu jako visoko, tako da je & nbsp; igrati igru ​​& nbsp; Ramadoria online može biti bez poteškoća. Dakle, zahtjevi minimalne sistemske su sljedeći:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Windows 98 / XP / , M / Vista x32 / Sedam

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; procesor : Intel Pentium III 800 MHz

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; , 256 MB RAM-a

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; 64 MB & nbsp; video

Također, morate imati pristup internetu i pretraživač

u igri Registracija & nbsp; Ramadoria & nbsp; To je vrlo jednostavan i razumljivo. Od Ramadoria online igra preglednika tipa nema potrebe za preuzimanje i instaliranje igre na računaru. Za početak igre, morate posjetiti na zvaničnom sajtu igre i odabira sekcija Registracija & nbsp; Ramadoria da popuni u malom obliku u kojem morate navesti:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Log - ime koje će biti pružena korisnika u igri

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; E-mail

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Password

također je potrebno da pročitate i prihvatite uslove korišćenja igre. Na ovoj Ramadoria registracija završava, a zatim automatski počinje igra.

U početku, sve korake koji moraju biti završeni označena su sa zelenim strelicama i uz pratnju raznih tipova. Svaki igrač je dao zemljište gdje želite da počnete da stvori carstvo & nbsp; uz pomoć svog pomoćnika Guy. Jednostavne poslove & nbsp; objasniti osnovne principe igre, a igrač je već počinje da se razvija urbane strukture.

na visokom nivou izvodi u odnosima tržišnoj utakmici. Sve u igri ima sljedeće resurse:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Denard & ndash; Ovaj srebrni novac, koji se koriste za većinu različitih monetarnih transakcija

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Resource & ndash; Ovaj zlatnika, koje se koriste za zapošljavanje špijuna

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; odredba & ndash; dužan da obezbedi trupe

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Tack & ndash; koristi za armijama

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Wine & ndash; poticaj čini rad brže & nbsp;

gras Ramadoria online počinje sa misijom u kojoj morate graditi rimskog foruma i ndash; Glavna zgrada u igri. Nakon toga postoji mogućnost da se izgradi tržište konoba, kuće, razne vojne instalacije. Važno je napomenuti da su sve zgrade osim forum može se jednom izgrađen. Sa ovim da igraju na & nbsp; Ramadoria postaje mnogo zanimljiviji, jer se mogu graditi velike gradove i sticanje ogromne vojske.

U izgradnju, razvoj i zaštitu grada potrebno je mnogo vremena i resursa. Zbog toga, i igrati online & nbsp; Ramadoria , možete koristiti dva osnovna strategija.

U prvom slučaju u procesu izgradnje morati koristiti vino za podešavanje radnika i smanjiti vrijeme izgradnje objekata. Ili, možete provesti više vremena i da se upoznaju sa principima i pravilima tržišta i da bolje razumiju mogućnosti urbanih struktura. Na početku igre oba načina su prihvatljivi, jer novopridošli imaju imunitet koji štiti novi igrači od napada igrača koji su postigli visok nivo razvoja.

U igri postoji veliki broj različitih vrsta vojnika (30). Ali nisu svi od njih će biti odmah na raspolaganju igrača, za početak podređeni korisnici će biti samo vojnici. Međutim, postizanje određenog nivoa razvoja, akumulacija resursa i nakon izgradnje potrebnih vojnih objekata, neće biti u mogućnosti koristiti ostatak vojnika. & Nbsp; & nbsp; & nbsp;

Ramadoria igrati moguće je, koristeći tri glavna taktika:

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; odbrane grad

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; Grad Siege

i Middot; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; & nbsp; bojnom polju

To je prirodno za svaku taktiku da koriste različite vrste trupa koje su najpogodnije za njih. Stoga, stvarajući vojsku treba razmišljati o tome što će se održati vrstu borbe i ne zaboravite o odbrani, ili čak najelitnijim i moćne snage za cilj da napadnu, jednostavno će biti preusmjeren u odbrani.

To je također napomenuti visok nivo grafike u igri, što je definitivno jedan od najboljih browser-based igre. & Nbsp;

 

Empire Universe registraciju