Bookmarks

Rise of Nations

Alternativni nazivi: Rise of Nations

Činjenica da je ova igra Rise of Nations, znam ni za jedan samopoštovanja Gamer. Ovo je prava klasika žanra. Ova igra kombinira najbolje kvalitete igre, koje su u žanru istorijske strategija. Svaki ljubitelj velikih osvajanja i razvoj složenih virtualne strategija i planovi mogu se naći u samoj igri. Radujem se predstavnici osamnaest različitih nacija. Svaki narod ima svoje bonuse, koji se daju igrač nakon uspješnog završetka zadatka ili potraga. Potrebno je samo da se bavi šest hiljada godina, tijekom kojih ima sve glavne događaje u igri. Osim toga, morate temeljito ovladavanje vještinu ratovanja, špijunaže učiti, i učiti za rješavanje problema kroz svijet ili građanski rat.

Za početak igre, morat ćete skinuti Rise of Nations. Ako želite, možete preuzeti i instalirati potrebne dodatke i ispravke, dok otkrivaju nove kartice, neobične i originalne jedinice, različite kampanje igru ​​i druge korisne dodatke.

igrati Rise of Nations će privući sve one igrače koji su ludi za igre koje se odnose na žanr kompjuterskih strategija na historijskim osnovi. Dakle, ako mislite da imate prisustvo vojnog vrha tendencija, definitivno treba okušati u ovom projektu. U ovoj igri vi očekujete veliki broj alata za razvoj vlastite nacije u potpuno različitim smjerovima.

Programeri ga opisuju kao žanr pripadnosti RTS. Kao programer, usput, navelo poznate firme Big Huge Games. Godinu rođenja projekta smatra se daleko u 2003. godini. Ova igra vrlo uspješno kombinira sve najbolje elemente globalne strategije. To je napomenuti da će u budućnosti, kreatori projekta bili u mogućnosti da barem uspješno koristiti osnovne ideje implementirane u Rise of Nation, koristiti kao osnova za druge ne manje popularan danas, igra Rise of Legends.

The Rise of Nations nacije zaštićeni jedni od drugih po nacionalnim granicama, koji su područja nalazi oko gradova i utvrđenja. Prema legendi, igrači ekipe pripadaju nacionalnim granicama, a na njihovoj teritoriji mogu se bez problema izgrađen različitih struktura i zgrada. Trebalo bi uzeti u obzir te mjere da ne možete graditi zgradu na području neutralan i ne pripadaju. Tokom igri ćete biti u mogućnosti da prošire nacionalnih granica, istraživanje novih teritorija i izgradnju novih svjetskih čuda.

da nastavimo naš pregled Rise of Nations bih da čuda svijeta koji su stvarno postojećih zgrada i spomenika, migrirao u virtualne stvarnosti. Nakon njihova izgradnja igrači dobiti određene bonuse i poticaje, jer imaju specifične karakteristike.

da vide za sebe istinitost svega navedenog, možete osobno da pregledate Rise of Video trailer nacija.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more