Bookmarks

gods rata

Alternativni nazivi: Rise of Mythos

Gods of War igre (Rise of Mythos) u atmosferi fantazije.

Mladi browser igra bogovi rata izgradio originalan način, uključujući komponentu i strategija više kartica. Od programeri su se oslanjali na Fantasy atmosferu, dobiti dobar proizvod s fascinantnom pričom.

razvoj događaja u kontekstu grada, koji mora biti zaštićen. Ali rat nije jedan zanimljiv zabavno. U njoj mnogo prilika da pokažu svoje talente strateg, ekonomista i kockar. Izvucite uspješan kartica može nikome osim za prikupljanje čitav špil karata s obzirom jake samo najuspješnijih igrača. Da bi stvoriti sliku o tome kako da se Gods of War igre, nekoliko velikih predmeta:

    Mnogoe zavisi od igrača, jer će kombinirati heroji karticu i uzeti korak, ali uvijek postoji"slučaj", koji voli da se uključe u planiranom tok događaja.

  • Osnovnaya cilj prikupiti – punu kolodu
  • Podobrat jedinstvenu kombinaciju karata stvorenja i pojava, i zaklinaniy
  • Sovershat kupnje aukcija dome
  • Nayti vlastitu strategiju i razvoj ee
  • Prisoedinyatsya na gildiyam
  • Uchastvovat u PVE-priklyucheniyah
  • Obustraivat grad, podizanje potrebne sooruzheniya
Zahvaljujući ovom"Joker"ponekad rookie koji je osvojio glatku pobjedu nad raspored asa i iskusni strateg.

 

 

Card heroji.

Gods of War registracija će se upoznati s pravilima i događaje. Ukazujući na trenutnu e - mail adresu, čekati pismo odgovor sa lozinkom. To se onda može lako promijenjen na svoju. Tu je i opcija kroz ulaz Classmates, VKontakte, Facebook i email. Roux.

Sada ste zakoniti korisnik legenda, u kojoj mnoštvo likova koji dolaze iz različitih priča. Pored vilenjake, orci i jednoroge može se vidjeti egipatske, pa čak i skandinavske bogove. Uz njih ćete posjetiti fascinantne potragu da postepeno postaju složeniji i raznolik.

Ovi likovi, kao i prirodni fenomen slike – kartica, koji onda dolaze u život, pretvori u trodimenzionalni vojnika na bojnom polju. Zatim, tu su streličara, konjanika i stopala vojnika, kao i preteća vukovi, šišmiši, bezdušni nemrtvih. Vojnici naoružani buzdovanima, mačevima, kopljima, samostrela, magija žezlo. Neki poboljšati akcije drugih, i zato je važno da ih kombinirati.

V iPlayer Rat bogova kartica je prisutan 7 grupa i 4 časa karakter da kontrolišu elementi, koristiti silu u borbi kontaktu, izliječiti ili pucati luk.

 

 

da se bori, tako se bori.

predstojeće borbe završio dobro za vas, potreban vam je jak tim. Kako napredujete kroz misije, vi možete proširiti palube novih asistenata, i oni mogu dobiti ne samo u borbi sa neprijateljem, ali radimo zadatke. Ako želite dobiti vrlo vrijedne karticu, onda biste trebali posjetiti u aukcijskoj kući, koji okuplja najviše unikatnih predmeta.

Svaka pobjeda povećava skali od svoje vještine i jača lični talenata. Da pomogne svojim pomoćnicima da postignu željeni nivo, pokupiti trofeje nakon borbe. Drugi način je opremanje grad u kojem će se graditi toranj i morske luke, izgraditi društvo za proizvodnju robe, da se razvije korisne resurse. Na primjer, potreba da krivotvoriti željeza, koji pruža vojnici oružje i pošte.

Vlak s drugim igračima na poseban Arenas, govoreći u parovima (dva po dva) ili single bitke (jedan na jedan). U akciji će biti šareni i razmetljivo, kao protiv pozadini spektakularan prizor i odličan zvučne efekte.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more