Bookmarks

Rise of Heroes

Alternativni nazivi: Rise of Heroes

Rise of Heroes Online igra - besplatan multiplayer browser-based strategija fiction žanr model free to play. Ovo je zapanjujući svijet, u kojoj se isprepliću orijentalne kulture i stimpankovskie tehnologije. Tu je i mjesto kao naučna otkrića i magije. Ova jedinstvena kombinacija je vrhunac projekta B-ga-tima. Programeri su stvorili ljepoti bez premca virtualne svemira gdje se priča ne razvija klasični scenario, i na vrlo različit način. Ako ste radoznali da vidimo šta se desilo s tom događaju u drevnom Bliskom istoku okrenuo u drugom smjeru, vi ste dobrodošli da se pridruže stanovnici New World. Nakon što je počeo da igra Rise of Heroes, vi ćete biti u mogućnosti da daju svoj doprinos razvoju i prosperitetu vlastite primjer države da poštuje sve promjene koje se javljaju tokom vremena.

Prijavite u igri Rise of Heroes otvori vrata na život od najupečatljivijih avanture. Da biste mogli povezati svoj račun da bilo koji od vas zanimaju društvene mreže, trebalo bi da posjetite službene stranice igre, obavijestiti e-mail adresu i čekati pismo sa lozinkom. To je cijela registracija Rise of Heroes! Sada ste punopravna članica, koji, osim toga, uvijek i svuda biti informirani kroz postojeće biltena. Što se tiče zahtjeva za sistem igre, nešto što oni ne postanu prepreka između vas i tako veliku zabavu. Uostalom, igra je dizajniran da privuče ljude, ne odbijaju. Stoga, zahtjeve sustava nisu velike. Glavna stvar je da je računar povezan na internet i imao je standardni pretraživač.

Da vidimo što vam je potrebno učiniti kako bi se u početku neupadljiva vlasništvo proširio i pretvorio u veliku moć. Dakle, igra Rise of Heroes zahtijeva da imate sljedeće:

- oduzimanje stranih teritorija;

- oslanjajući se na vlastite parcele;

- poboljšanje industrijske tehnologije;

- izbor znakova (guvernera i asistenti);

- zabrinutost zbog oružane vojske;

- gomilanje bogatstva.

zemljište Igra se temelji na PvR-bitke, tako da imate puno borbe. Potencijalni suparnici su ostali igrači. Ali, među njima možete naći dobar saveznik. Borba za teritoriju, morate shvatiti da je svaka pobjeda je plus za svoj lični države. Na kraju krajeva, svaki kvadrat zemljišta oduzeti, to nije samo proširenje granica, ali i značajne bonuse. Tu su i sukobi s NPC. Ponekad oni mogu izazvati veliku štetu. Morate naučiti da se bave ovim likovima.

Imajte na umu da je većina u usponu od Heroes zavisi od likova koji zaposli online servis. Uz njihovu pomoć, vi ćete istražiti globalnoj mapi svijeta, tražiti blaga, kao i grupa vojnika na omraženog neprijatelja. Igra ima puno nastave i specijaliziranih znakova. Svaki svojim karakteristikama, kapacitet, a time i funkciju. Pokušajte kako bi bili sigurni da ste vjerno služili heroji različitih kategorija - tako da će osigurati uspjeh bilo koje planirane transakcije!

Rise of Heroes Vi ćete igrati pomoću Store u igri. U svom asortimanu mnogo korisnih stvari. To znači da se proizvodnja, i naučnih dostignuća za razvoj države, i oprema za likove, i tako dalje. D. Što se tiče raspoloživih oružja, ona je podijeljena na takvih vrsta kao i obično, poboljšanje i legendarni. Arsenal se sastoji od oklopa, štitova, Dozvoljeni su, mačevi, sjekire, i druge dobrote.

igrati igru ​​ Rise od Heroes - to znači postepeno se koriste izglede inherentne u projektu. Što duže igre, širi opseg vaše mogućnosti. Sigurno ćete biti u stanju stvoriti veličanstvene carstva, koji veličali svoju moć! Pretpostavimo da se ne bojite malih problema, vi ćete biti u stanju nositi se s bilo kakvih problema. Glavna stvar - da se napravi malo truda! Sretno! Neka ostvariti sve naše planove!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more