Bookmarks

RIOT

Alternativni nazivi: Pobuna

RIOT online & ndash; Ova strategija bsplatnaya preglednika, posvećen savremenoj sukoba koji se održavaju danas, negdje u Latinskoj Americi. Cilj igre & ndash; da objavi mala država Merani zarobljen od strane vojnog režima snažan diktator.

igrati igre RIOT online može biti slobodan, igra ne zahtijeva instalaciju igre klijenta i dostupan je u svakom pretraživaču. Sve što je potrebno je da se registrirate RIOT, što može učiniti pomoću ove društvene mreže kao što je, Mail. ru, Classmates, Facebook, VKontakte (ako imate u tim mrežama registriranih računa) ili putem e-pošte (samo unesite adresu i lozinku, a zatim samo kliknite i laquo; Play & raquo;). Za registraciju samo odaberite jednu od ikona prikazane na glavnoj stranici i slijedite upute. To je sve o ovoj igri Registracija RIOT završen!

Odlazak u igri, će se sastati u početku s informacijama prvu utakmicu u obliku stripa. Nakon toga, morat ćete odabrati svoj heroj: ponudio 6 znakova (3 ženski i muški 3), zatim odaberite frakcije (Scarlet Alliance ili Koalicija krune), unesite kratak i laquo; zvati & raquo; (ovaj nadimak) u posebnom obliku, uzimajući u skladu sa pravilima igre i pritisne dugme i laquo; Play & raquo;.

Ne možemo sada nastaviti u igru. U početnoj fazi NPC nudi proći kratak kurs od mladog vojnika (u obliku priče misija), koji mora biti usvojen za koje bi se brzo uče u igri i hellip; & nbsp;

kratko na postojećim Alliance:

The Scarlet Alliance & ndash; vojsku revolucionara i anarhista, koji se bore za slobodu protiv totalitarnog diktatora. Ova frakcija nedostaje high-tech oružja, ali ovaj nedostatak se nadoknađuje podršku lokalnog stanovništva i poletan hrabrost. Upravlja ovom frakcija iskusni i fer lider - Comandante, koji je obećao da oslobodi svoju zemlju od diktature vojnog režima i uspostaviti na svojoj teritoriji moć naroda;

Koalicija Crown & ndash; udruženje plaćenika, koji se ponašaju na strani Baron, je zakoniti nasljednik i dinastije koja svrgnut diktator. Baron opremio svoju vojsku s najnovijom tehnologijom. Nakon suzbijanje vojnog režima diktature, on bi osigurati masovni priliv stranog kapitala, razvoj visoke tehnologije proizvodnje.

U procesu borbe protiv online igra Riot vam omogućava da odaberete mate (plaćenici) za određenu profesiju: ​​teški, napad i Sniper.

Igra ima misija koje ne utiču na tok događaja, ali da igrati online RIOT neće biti dosadno, jer oni izgledaju prilično uzbudljivo. Sve misije u igri odvija u realnom vremenu, a ratišta su vrlo slični jedni drugima. No, imajte na umu da je pristup svaka misija zahtijeva dobru pripremu. To znači da igraju RIOT, će morati biti, koja se bavi ruke njegove stranke: potreba da se kupi moćno oružje, jedinstven patrone, stimulansi, granate, pribor za prvu pomoć i drugih, ne manje potrebno. Izbor igre je dovoljno dobar kacige (tvrdi kape), hlače, čizme, oklop, pištolje, automatske puške, mitraljezi, puške, i tako dalje. ). Osim toga, sve ovo se može nadograditi.

RIOT online igra ima svoju igru ​​valutu & ndash; Peso, Real, zvjezdice i značke. Zahvaljujući ono što se može kupiti različite stvari.

Igra likova u borbi samo u mogućnosti da samostalno kretati i pucati, a da se uključe u tretman, ili bacati bombe da zatraže pomoć zraka, potrebno je da već posjedujete. & Nbsp;

RIOT online igra ima zanimljivu mogućnost - Energy. Svaki heroj ima 5 jedinica energije koji može biti potrošen u borbama. Energija koja je karakteristična za društvene igre, odmah oporavio, ali u određenom vremenu, kao i prelazak na novi nivo. & Nbsp;

U RIOT može igrati, učešće u PvP-bitke, i za uzbuđenje azila, tu DeathMatch (8x8 igrača).

Pored borbe, igra sadrži izgradnju svoje baze: potrebno je izgraditi vojne fabrike, kroz koju možete postići svoje ciljeve i hellip;

U zaključku razmatranja, želim reći, igra je vrlo zanimljiv i uzbudljiv, ima puno različitih funkcija i karakteristikama, koje se ne spominju. Registracija RIOT će omogućiti sve protivnice i uronite u živoj svijet igara na sreću!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more