Bookmarks

Resident Evil 6

Alternativni nazivi: Resident Evil 6

Resident Evil 6 - kompjuterska igra u žanru treće osoba pucač. Igra Resident Evil 6 pozdravlja sve ljubitelje fantastičan svijet užasa. Igra programere, kompanija Capcom, uložila maksimalne napore da se poboljša sve prethodne dijelove. Ali, prema kojem navijači nisu, deveti dio igre nije mnogo poboljšana. Pred vama je ogroman osveta posljednji niz tzv serije Resident Evil. Čak i ako niste upoznati sa prethodnim serije, to je ništa, jer svaki novi dio priče počinje na početku.

Naravno, prije nego što počne da igra to je poželjno da pročitate pregled igre i vidjeti Resident Evil 6 Video ponudili na internetu. To će uvelike olakšati proces igre. Tada možete posjetiti stranicu i igre Resident Evil 6 download.

Igra Resident Evil 6 je razvoj fiktivnih događaja Amerike. No, stvari se kreću oko svijeta.

Pokrenite igru ​​Resident Evil 6 može igrati čim Izaberite iz priču pokrenuli igru. Postoje četiri priče kampanje, od kojih su tri u parovima protagonista i singl:

• Leon i Helena;

• Chris i Piers;

• Jake i Sherry;

• Ada Wong.

Leon i Helena - tajni agent službe Leon Kennedy i njegov partner Helena Harper. Ako ne želite da se igraju u novim razvojima s novim trendovima. Ovdje ćete uredan, uvijek slušati na šuštanje stalno dolaze snimanje sa nekoliko metaka u klip.

Chris i Pierce - karakter Chris Redfield i njegov pomoćnik Piers Nivens. Postoji mnogo pucnjave, eksplozija i bitku s ogromnim čudovištima.

Jake i Sherry - sin glavnog antagonista Albert Wesker, vojnik - najamnik vojnik i tajne službe Sherry Birkin. Kao vojni, oni su slabi u odnosu na prva dva. Vi ćete uvijek biti u bijegu.

Ada Wong - klasičnoj verziji. Učesnik veliki proces otklanjanja čudovišta i mutanata. Postoji mnogo zagonetki i efekata adrenalina.

Igra Resident Evil 6 oružja predstavljeni u velikom broju. To je dovoljno opreme za pristojan pogled na bitku.

Radnja igre prilično zabavno. Događaji se razvijaju u 2012. i 2013. godini. Cijeli razlog za želju američkog predsjednika otkriti tajnu događajima iz 1998. godine. Njegovo ubistvo na osnovu prvog izjednačenja parceli. Evo četiri linije su blisko isprepletene.

Što se tiče dijela čudovišta u ovom dijelu su dobili priliku.

Igra Resident Evil 6 stigli poboljšana grafika, uz dobar portret likova u igri. I što je najvažnije s odličnim prikazivanja zombija i drugih mutirani čudovišta. Ono što je idealno za prednapinjanje zastrašujuće situacije. Dobar izbor soundtrack savršeno upotpunjuje ukupnu sliku igra Resident Evil 6. Izgleda da stigne na stvarnim događajima događa vas.

Požurite brže preuzeti Resident Evil 6 i nastaviti da dobije utakmicu i ostvariti bolje rezultate dobitne.

Sretno gameplay!

 

Resident Evil 6