Bookmarks

Resident Evil 5

Alternativni nazivi: Resident Evil 5

Igra Resident Evil 5 - multiplayer računar trećeg osoba pucač. Proizvođač je uložio maksimalan napor i dušu, ali ono što se dogodilo na kraju nije baš zadovoljan sa navijačima. Igra Resident Evil 5 je jedan dio od ogromnog tzv igra iz serije Resident Evil. Komentari kažu da je ovaj dio je vrlo slična njoj prethodnu Resident Evil 4. Ali to je također uzbudljiv bitku sa žrtvama virusa.

Igra Resident Evil 5, kao i bilo koji računalo igra sigurno ima određeni proces prije početka utakmice. Prvo, morate igrati Resident Evil 5 download, a zatim nastavite na gameplay.

To je vrijedno obratiti pažnju na priču o događajima u igri. Nakon svega je uslijedio nakon incidenta koji se odnose na proliferaciju T - virus. Ovi strašnih događaja odvijaju izumio u 2008. godini. Stoga organizovuetsya Servis B. A. A ti se ponašaju kao zastupnik.

Resident Evil 5 ćete početi da igra mnogo nakon Odaberite Vaš lik. I ovdje su prikazati kako slijedi:

• Albert Wesker;

• Chris Redfield;

• Sheva Alomar;

• Riccardo Irvan;

• Josh Stone;

• Jill Valentine;

• Excella Giono.

Albert Wesker - vodeći antagonista i iskusni kapetan odreda vojne službe. Albert saveznik jedne od farmaceutskih kompanija.

Chris Redfield - glavni lik u igri. predstavnik organizacije B.

Sheva Alomar - Agent Organizacija B. A i istovremeno workmate Chris.

Riccardo Irvan - negativnog karaktera - Bio - terorista, koji rade za farmaceutsku kompaniju.

Josh Stone - Predstavnik B. , Najveći od Sheva Alomar.

Jill Valentine - Irwin telohranitelj. Djevojka s dovoljno originalnim kostim doktor.

Excella Giono - vođa jedne farmaceutske kompanije, negativnog karaktera. Lijepa i arogantan osoba.

za odbranu i djelo u igri Resident Evil 5 je oružje je predstavljena na najbolji mogući način. Za vaše korištenje postoji veliki broj različitih vrsta oružja: pištolje, puške, mitraljezi, puške, pištolji, bacači granata, mitraljeza i Taser. Više oružja i odvojeno samo za Sheva.

Uloga svojih neprijatelja su ljudi koji su agresivno za razliku od svih - Maggini. Iu skladu s tim, oni su postali tako nakon virusne infekcije.

Vaš glavni cilj - uništiti farmaceutskoj Mangini i kopanje, i da se spriječi daljnje širenje virusa.

motiv ranih dio igre je podijeljen na nekoliko manjih komada i šest većih poglavlja. Gotovi poglavlje možete ponovo ponovi, moguće povećanje složenosti.

Prije početka igre preporučujemo vam, pored pročitajte komentare vidjeti video od Resident Evil 5. To će pomoći da se upoznaju sa igru ​​prije nego gameplay.

Nakon toga možete preuzeti Resident Evil 5 je online. Također možete pozvati svoje prijatelje da igraju i mrežu online, dopuštajući ovoj verziji.

Imajte na umu da je igra grafika poboljšana, ali i slabosti Resident Evil 4 i pozajmio da nije baš sretan.

dobra igra za vas!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more