Bookmarks

Resident Evil 4

Alternativni nazivi: Resident Evil 4

Resident Evil 4 - kompjuterska igra u trećem licu pucač. Igra Resident Evil 4 događaje odvijali kao u ovom hororu. Mora uvijek biti na oprezu. To je dio mnogo kao i njegovi prethodnici. Prije nego što imaju niz igara. I to je samo serija ogromnih serije Resident Evil. Čekate strašnog čudovišta, spašavanje let, pucnjava i eksplozije i sve što u sebi sadrži igri Resident Evil 4.

Prije nego što počnete igri koprene savjetujemo vam da pročitate ovaj pregled i pregledajte istaknuta online Resident Evil 4 video. I onda možete požurivati ​​igre Resident Evil 4 download stranice.

Igra Resident Evil 4, igra je prilično jednostavan, i naravno, zabave. Kretanja započeo 2004. godine. Glavni lik u igri će se osloboditi i zaštiti kćer američkog predsjednika. Ovaj državni službenik nema neku vrstu natprirodne moći, ali prilično pametan i jak.

Pa, u igri Resident Evil 4, postoje dva glavna lika:

• Leon S. Kennedy;

• Ashley Graham.

Leon S. Kennedy - kći vyzvalitel predsjednika, Ashley. Službenik i glavni lik u igri. Ovo je tvoj lik, i samo on. Postoji poglavlje u kojem kontrolirate malo Ashley, a da ona neće biti poseban outfit. Glavni zadatak njegove oberigat djevojka.

Ashley Graham - kćeri koji je otet od strane religijski kult. Lik je slaba, a glavni lik kao teret, jer nakon Leon smatra da je, on mora živjeti i dovesti je kući nepovrijeđen. Ali možete s odgovarajućim tipke za kontrolu svojih postupaka, odnosno naručivanje. Ona također pomaže vaš karakter - pokazati naznake, penje i otvara vrata za leđa-razbijanje heroj.

Ako neće biti u mogućnosti da se spasi djevojka iz čudovišta, odnosno, oni su kidnapovali ili ubijen je, letite iz igre. tj ovog kola ne uspije. To je glavni Vaš zadatak - da zaštiti kćer predsednika.

Upotreba karakter Resident Evil 4 oružje je predstavljen u dovoljnoj količini i raznolikosti. No, tu je obnova - laserskog nišana, što znatno pojednostavljuje proces vaše igre.

Glavni neprijatelje u vašem putu ovom krvoločni stanovnici sela - Ganado. Kada su jednostavne žive ljude, poljoprivrednici. Međutim, nakon što je virus Las - plagas, oni su bezdušni čudovišta.

Igra također predstavlja dodatak, bonus načina: «Separate Ways», assigment Ada, «plaćenika».

primijetio da su programeri odlučili da zadovolje fanove svi isti i daju najbolji pogled na igre grafikona, osvježite ga. Dok je još nije najbolje nivo, nego u prethodna dva dijela. A zvuk u napetim trenucima igre prilično zastrašujuće da drhti kroz tijelo. Ne možeš proizvoljno uplašio.

Preuzimanje Resident Evil 4 na sajtu i može ubrzati oslobođenje djevojaka. Nakon Ashley čeka za vašu pomoć. Ne zaboravite da nam kažete o ovoj uzbudljivoj igri vaš drugovi. Ono što bi oni osjetili akutnost opasnost od događaja u razvoju.

Imati dobar gameplay!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more