Bookmarks

Ostatak Knights

Alternativni nazivi: Ostatak Knights

Igra Ostatak vitezovi & ndash; je uzbudljiva igra u anime stilu, koji je nastao u žanru MMO.

Ostatak Knights je besplatna igra u kojoj su događaji razvijaju u mjerenju Skalari. Humanost je zaključan u ovoj dimenziji, ali možda postoji šansa da će otvoriti portal, a ljudi će biti slobodan.

U registracija Ostatak Knights je potrebno za svakog igrača koji želi igrati igru ​​Ostatak vitezova. Da biste se prijavili za ovu igru, morate biti sigurni sljedeće:

1. Pronađite željenu igra na Internetu, odnosno na zvaničnom sajtu igre Ostatak vitezova.

2. Kliknite na zelenu loptu magiju pismenog i laquo; Play & raquo;.

3. Tada ćete morati da dosljedno izvesti tri koraka.

4. Preuzimanje igre klijenta. To vam odmah se pojavljuje nakon što pritisnete i laquo; Play & raquo;.

5. Zatim instalirati igre klijenta.

6. I nakon toga ćete imati priliku da ispunite formular za registraciju.

& nbsp;

Igrajte Ostatak Knights mogu svakog igrača koji su prošli kroz sve tri faze registracije i nečije računalo ima veći kapacitet od blata:

Intel Pentium 4 februara. 0 GHz - Procesor

1 GB & ndash; RAM-a.

Gefore 5600 128 MB (ili Radeon 9500 128 MB, Intel GMA 950) i ndash; Grafika.

Window XP & ndash; OS. & Nbsp;

2GB & ndash; Hard disk (HDD).

DirektX 9. 0C & ndash; DirekttX.

& nbsp;

U Ostatak Knights igra vam priliku da takve klase:

1. Napadači - ovu klasu specijalizirati u napadu velike brzine i visoke kritične štrajkova, što je brže nego bilo koji neprijatelj. Štrajkači imaju nizak odbrane.

2. Dual Gunner & nbsp; može ići za lakši požar napad da se ispred svojih neprijatelja. Uz visoku stopu napada i mogućnost visokog kritične hit, Dual Gunner & nbsp; su nepobedivi snagu da svi poštuje.

3. Teška Lanseri stvoreni su da unište. Sa svojim velikim nizom oružja i napada na velike udaljenosti, oni mogu biti teška rana na velikoj udaljenosti od svojih protivnika.

4. Nepozvan je tenk na bojnom polju, pustoše sa svojim pristojan napad moć. Oni imaju vrlo visok nivo zaštite. Njihov cilj & ndash; to je da preživi.

5. Elementalists & ndash; bilo da je klasa u grupi s nekim ili sami, imaju visok nivo napada magije različitih elemenata. Unatoč nedostatku odbrambene moći, oni čine ga kroz magiju za kontrolu masa vještine i efekata status.

6. Svećenici & ndash; ozdravljenja klase igra Ostatak vitezova, potomak Magic Circle. Oni žele da pomognu i saveznicima podršku kroz ozdravljenja i regeneracije ubijenih u borbi. Priest ima veći KS u odnosu na njihove kolege.

Ali Ostatak Knights Online možete krenuti putem jednog od ovih klasa sa samo deseti nivo. I prije toga, ti će se otvoriti tri glavne klase u igri.

& nbsp;

Ostatak vitezovi besplatno će vam dati neke opcije, ali u nekim dijelovima igre možda ćete morati platiti.

U Ostatak Knights sigurni imate sreće, doći do vrha igre i preuzeti vodeću poziciju. Vi ste sigurni da do cilja!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more