Bookmarks

Red Dead Redemption 2

Alternativni nazivi: RDR2

Red Dead Redemption 2 (RDR2): život divljeg zapada.

Nisam uspeo da se nosim sa prašinom nakon avantura u Red Dead Redemption-u, kada Red Dead Redemption 2 dođe na svoje Ali, iako programer u ličnosti kompanije Rockstar Studios marljivo skladišti informacije vezane za zaplet i druge igre suptilnosti, igrači i novinari ponekad uspiju da ga pokupe malo po malo. Zahvaljujući istraživanju, postalo je poznato da je zapadnjačka osoba iz autsajdera preludij, ili kako kažu Red Dead Redemption. Takav zaključak je napravljen kada su autori spomenuli da rade na mehanici pokreta Johna Marstona, koji je, kao što znamo, odmarao sa svijetom.

Echo prošlo

Ako se sećate, u poslednjem delu, John je napustio svoju dalju karijeru kao razbojnik i prešao na stranu zakona. Umesto toga, bio je prinuđen da to učini okolnostima. Šta god da kažete, ali porodica je moćno oruđe pritiska ako ga veštica rukuje. Da bi se vratio normalnom životu, njegova supruga i sin, heroj mora pomoći javnim službama da uhvate svoje bivše saučesnike. Da bi uhvatio Billa Williamsona, Javier Esquellu i "Holanđanina", Marston juri preko Zapada i prelazi granicu s Meksikom, pa čak i pod komandom Abrahama Reyesa, pomažući pobunjenicima.

Ali čak i kada su bivši prijatelji u rukama agenta biroa, u kojem je heroj bio na popisu, on nije dobio obećanu slobodu. Još uvijek postoji “Golandets” najopasniji od svih. Jednom ga je John odvezao u planine, ali je samo skočio, počinio samoubistvo, i istovremeno dao svoju slobodu progonitelju. Vraćajući se porodici, Marston nije uživao u idili. Nekada je farmu napala vojska agenta biroa, a heroj je ponovo morao da se bori. Njegova supruga i sin čudesno su uspjeli pobjeći i sakriti se od pljačkaša, ali Ivan umire, jer je bilo previše napadača.

Ovi događaji su se odvijali 1911. godine, a sljedeći okvir je prenio igrača 1914. godine, kada je John-ov odrastao sin, Jack, na grobu roditelja obećao da će osvetiti njihovu smrt. Dakle, postoji novi lik, koji slijedi korake Edgara Rossa, kako bi ga pretekao u Meksiku i ubio u dvoboju. Sada je i on van zakona, i bilo bi ispravno pretpostaviti da će se Red Dead Redemption 2 sada igrati u njegovo ime, ali ne. Ako se John Marston ponovo pojavi u okviru, to znači da ova igračka priča priču u kojoj junak nije samo živ i zdrav, već još nije imao vremena da promijeni prioritete. Dakle, ako preuzmete Red Dead Redemption 2, morat ćete s njim sudjelovati u njegovim gangsterskim avanturama, dok trag povijesti ne dovede do sudbonosnog trenutka.

Na šta se još zna

Igrači će moći da izaberu modove:

  • Download
  • Multiplayer

A takođe platforme:

  • PlayStation 4
  • Xbox One

Ko je očekivao da će na ovoj listi videti računare, biće razočaran. Čak iu prethodnoj igri ova funkcija nije implementirana. Iako igrači stalno traže priliku da igraju na PC-u u Red Dead Redemption 2, programeri iskreno kažu da imaju malo interesa za ono što drugi žele od njih.

Nema sumnje da će u Red Dead Redemption 2 (RDR2) korisnici imati bogat izbor oružja, koje nije niže od prethodnog arsenala, podijeljeno u grupe. Tu će biti laso, noževi, revolveri, puške raznih vrsta, sačmarice, baklje. Nema lova, pucnjave, dvoboja i misija za zajedničko ili pojedinačno izvršenje bilo gde. Kada otvorite ogroman otvoreni svet, on će istražiti. Upoznat ćete nova i poznata lica, dobiti trofeje, dovršiti uzbudljive zadatke. Na Divljem zapadu je i dalje opasno, zato pazite!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more