Bookmarks

ReCore

Alternativni nazivi: ReCore

Igra ReCore preuzmu odgovornost za opstanak samih.

Postapokaliptichesky svijet ne samo beat pisci, a svaki nudi vlastitu ideju. Nije uvijek zapanjen mašta programera iskusne igrače, ali čini se da će utakmicu ReCore ono što je potrebno čekati dok se puštanje u jesen 2016

Razrabotchik Armature Studio i izdavač Studios Microsoft Game zadržati intrige, ne govori detalje o priči i druge činjenice od interesa za igrače, ali zahvaljujući festivalu E3 i predstavio video o projektu uspio zatim da nauče nešto.

Eto proizvod je u žanrovima akcije i Sci-fi Quest, i doći u budućnosti, kada je, nakon globalne katastrofe na Zemlji gotovo da nema ljudi. Nadajmo se da će datum izlaska se odlaže, a igrači su u pitanju će biti u mogućnosti da projektuje ReCore download vrijeme, iako je prvobitno objavio ekskluzivnu verziju za Xbox One, ali tajming za PC još nije poznat.

Borotsya da žive.

Predstavte situaciju da ste sami, a okruženje nije pogodno za preživljavanje. Bilo je užasno roboti porobljeni svijet. Oni su bili u mogućnosti da gotovo u potpunosti uništiti ljude, ali ne i svi postaju zli. Među automobilima, ima i onih koji i dalje pomažu ljudima, i želi da spase planetu, koja je postala veliki pustinji. Veliki mora isparila, biljke su umrli, i životinje su izumrle. Čak i ljudi koji su ostali prilično šaku, a oni su rasuti po celom svetu. To može biti dugo vremena da luta kroz spaljene zemlje, a ne ispunjavaju dušu.

Iz stalnom oluje pejzaž se mijenja, i to postaje sve teže za navigaciju. Prevladavanje stjenovita teritorija i pomični pesak, junaci će se sastati druge robote. Ako jedna je da se bori, drugi da se priključe kompaniji, i da će ići na sve dok ne postigne cilj.

Predstavlenny programeri video govori malo priča. Čak i bez priču, a poseban trenutak života junakinje, koji putuje u pratnji psa-robota. Oni su u potrazi za drugim ljudima i planeti na način da zapali iskru života, da oživi polja, rijeke, šume i razne divljači.

Vsego u parceli su dva likova:

  • Dzhevel vodeći geroinya
  • Mak pratilac djevojka, pas-robot

Mak prati djevojka nije samo broj. To je nosilac pozitivne energije sadržane u obimu, u stanju dati život čak i automobile. Ovdje su pronašli pećinu, ne znajući da joj neprijatelji vrebaju. Moramo djelovati oprezno, pažljivo, ostati na oprezu.

Neozhidanno roboti počinju da se pojavljuju crvene kugle unutar ove ubojica robota. Jewel naoružani kuke koja spretno baca i povlači ih za energiju loptice neprijatelja. Mac je ne vredi sa strane, iu stanju je da se i djevojka zaštite, bacanje šok val. Ali kada je neprijatelj roboti postane previše, to je posljednji put, i proizvodi koncentrati suviše moćan punjenja. To ubija neprijatelja, ali i robot pas umire, ostavljajući za sobom samo plave sfere. Prikupljanjem kugle, možete animirati različitih mehanizama, tako da je to jedan od zadataka u igri.

Podobrav joj Jewel odnosi loptu robota, koji se skupljaju prašinu u kutu pećine, i on je oživio. Ali čak i Bolshaya opasnost vreba šesnaestercu, a junaci nose s tim, znate, kada možete preuzeti ReCore nakon službenog puštanja na slobodu.

Zaklyuchitelnoe riječ.

ReCore na PC je postao najviše očekivani, i obećava mnogo zanimljivih avantura, koja će:

  • Dratsya sa vragami
  • Issledovat otvorenom mir
  • Pytatsya preživjeti u teškim usloviyah
  • Ispolzovat dostupan oruzhie
  • Vypolnyat kvesty
  • Vzaimodeystvovat sa likovima u vyzhivat
 

ReCore - potez da prežive!