Bookmarks

Reborn Horizon

Alternativni nazivi: Reborn Horizon

Reborn Horizon online & ndash; free multiplayer strategija post-apokaliptični tema. Naći ćete se u fantastičnoj svjetskoj razini nakon strašne katastrofe. Ovdje ćete državnom vlasništvu, čiji je zadatak da povrati vrhunska tehnologija i pomoću brute force, kao i zalihe oružja da ostanu na površini. Vi ne samo da se bori za opstanak, borbu protiv više protivnika, ali i na sve načine pokušavaju da razviju svoj grad, dobiju potrebne resurse na redovnoj osnovi za obuku vojske strukturu. Zahvaljujući 2.5 D grafikon sve što se događa ponekad čini istinito. Uranjanje strmoglavo u uzavrelu atmosferu na događaje iz projekta SlipShift GmbH , nećete primijetiti kako leti iz sata u sat. Svi vojnu akciju čiji je cilj da se dokaže da je vaš civilizacija ima pravo da postoji. I puno ovisi o vama pratećih napora. Biti na oprezu u svakom trenutku, kako bi se zaštitili svoju imovinu od neočekivanih napada neprijatelja. U svijetu vlada anarhija izdržati jako teško, ali da te uplaši teškoće?

Reborn Horizon Registracija će vas odvesti u virtualnom prostoru, gdje su uradili globalnog zatopljenja i otopljen ledoviki nepopravljivu štetu. Poplave je izazvala paniku bezgranična stanovnika planete. & Nbsp; A jedini koji su se okupili svoje snage će osporiti elemenata i ne boji se da sukobe s bandama očajnih momci, spreman da ubije za sitnica, neće s vremenom ne samo osjećati ugodno u novom svijetu, ali i da proširi svoju vlast. Napravi nalog je vrlo jednostavna. Play Reborn Horizon Možda već nakon ispunite odgovarajuća polja sljedeće informacije: ime igrača, prijava, lozinke, e-mail adresa. Inače, važno je napomenuti da je online proizvod je vrlo pristupačne. Sistemski zahtjevi nisu šokirani njegovom neba i gameplay može održati na PC-u prosjeku parametara.

Prije Reborn Horizon & nbsp; Predstava je shvatiti samu suštinu igre. Na karti grada, vi ćete izgraditi i nadograditi zgrade, i karta područja omogućuje da gledaju čitav svijet u cjelini i da planiraju napad na obližnji logor. Je interfejs ima korisne funkcije kao što su intervju World, preko koje možete komunicirati sa drugim korisnicima, i prozor informacije i brzinu Ups , gdje se izvući sve bitne izjave o predstojećim događajima. Ovdje je na raspolaganju da ubrza izgradnju puta i vremena za obuku.

Reborn Horizon online Vi ćete morati da se bave sljedećim resursima: Junk, Beton, hrane, energije i stanovništva. Prati stanje njihovog broja treba uvijek, ako skupe razvoj grada. Bez sredstava, napredak se zaustavlja. Ali, to je napomenuti da je više nego što je potrebno, previše, to nije potrebno čuvati gore navedenih stavki su dobre. U suprotnom, višak je propao, a koji također željeli biti ugodna?

Da vidimo šta zgrada bi trebao biti u vašem gradu. Izgradnja igra značajnu ulogu, a vi samo treba da obrate pažnju na različite objektima. Igra Reborn Horizon uključuje izgradnju zgrada

- Kontrolni centar & nbsp; (zahvaljujući ovom objektu pokrenete svoj grad, prikuplja važne informacije o stanju vojske, gledajući kretanje vojnika i vozila);

- šoping-pošte (da bi mogao ne samo da se bori, ali i da se uključe u trgovini);

- Radio (far za preživjele, kroz koji mogu doći u kontakt s vanjskim svijetom);
- barake (staništa vojnika, više kasarne, više jedinica će biti u mogućnosti da zaposli);

- Shack (kućište za stanovništvo, koji je vrijedan fond grada, jer su obični ljudi i ndash; to je tvoj rad);

- Ramparts (predostrožnost, povećanje snage otpor);

- Scout Tower (mjesto gdje su vojnici su na oprezu za to vremena da se prijave na opasnost od napada);

- Plant skupštine (omogućava vam da proširite teritoriju imovine);

- Bunker (zahtijeva skladištenje resursa),

- Shelter (tajna zgrada u kojoj je skriven vrijedne materijale od neprijatelja).

Pa, ovo pitanje je razumljivo, ali kako da budem s potrebnim borbenim jedinicama? Reborn Horizon igra daje igračima za kontrolu dva nivoa tehnologije. Tehnologija I : Scout, plaćenik, ljuta gomila, Sniper. Tehnologija II : Jeep MG , vožnja biciklom nadzornik, buldožer, uništavajući naredba, artiljerije, Perepretendent. Morate naučiti sve ove vrste borbene moći koristiti razumne i odgovarajuće. Pokušajte da osigura milicija je uvijek pri ruci! Samo na ovaj način može uspjeh na bojnom polju.

& nbsp;

Dakle, što morate učiniti mnogo toga u ovom zbrkani svijetu. Naravno, ovo nije cijeli popis predstojećih poslova i bolje samotestiranja proći sve očaravajući. Zapamtite, budućnost je u vašim rukama! Neka sprovede sve planove, i puno sreće na trenutak ne odvratiti!

 

Reborn Horizon online registracije