Bookmarks

Real Race

Alternativni nazivi: Real Race

& nbsp;

Real Race igre & ndash; simulacija velike brzine Racing u noći putu ogroman grad. Ovo je multiplayer browser igra iz kompanije Viprojects. Tehnologija jedinstvo, realistične 3D grafiku, pažnju na detalj na detalj gameplay & ndash; Zahvaljujući svemu tome i druge karakteristike Real Race online igra može osvojiti široku publiku korisnika nove generacije. Dani kada u slobodno vrijeme nije imao nikakve veze, odavno otišli. Sada je odlična prilika da se prenesu u virtualnom prostoru, da iskuse sve emocije koje nisu dostupne u stvarnom životu. Ova igra savršeno emulira sve atribute života težak vozača, & nbsp; čineći ih dostupnim svima koje zanima. Radujem se prekrasan luksuzni automobil, pozivajući noć puta, mnogo fanova i protivnika nisu inferiorni u vještinu. Sve ovo miriše na veliki novac i, čini se, bio uključen u zločin. Dajte svoje srce na slobodu! Osjetite Rush vrtoglavom brzinom, ne primećujući ništa oko! Ako je sve to privlači vas u svakodnevnom životu, onda igrati u Real Race će vam se svidjeti!

To je neophodno za preuzimanje igre Real Race, ali to je moguće samo uz dozvolu uprave. Nakon utakmice u ovom trenutku pod PTA. Get priželjkivane poziv na svijetu igra će pomoći Real registraciju Race. Ispunite obrazac, unesite svoju e-mail adresu, lozinku, ime ekran i datum rođenja. Onda morate prihvatiti sporazum o članstvu. Nakon registracije u igri Real Race je više, očekuje pismo. Uživajte u aktivan život vozača, možete čak i sa kompjuterom prosjek konfiguracije. Za sistemski zahtjevi za utakmicu apsolutno nije precijenjena.

u metropoli ste se pojavljuju u sliku karaktera, koji sami stvorili na samom početku. Možete odrediti željenu podu, prilagođavaju izgled, odaberite stil odjeće, pa čak i poželjna osobina. Posvećuju dovoljno pažnje ovom trenutku, jer je u ovom obliku, a vi ćete stajati pred ostalim stanovnicima grada mode. Započnite svoj put do slave od konkurencije s istim ljubitelje automobila i brzina. Zapamtite da su ambicije ne samo ti! Rivali će učiniti sve što je moguće da se osvoji. Međutim, morate vjerovati da čini napore, moći ćete da nadmaši bilo koga!

Na početku igre nemate pristup širok izbor mašina. Ništa se dati. Dobro kolicima mora da se zasluži. Da biste sačuvali nešto novca i čine značajan kupovinu, trebate izvesti različite zadatke, koji, usput rečeno, nije ništa manje uzbudljiva od same utrke. Njegov auto i ličnih sposobnosti kako napredujete kroz gameplay trebate pumpe. To će biti lakše učiniti ako postanete dio jak klan. Osim toga, postoje i među-klan turnira, igrači nisu dostupni sami. A pobjeda u ovom turniru donosi dobre bonuse. Tako temeljito izvagati sve i laquo; za & raquo; i & laquo; & raquo;, protiv odlučiti koji stil je najbolje da se odluče da igraju Real Race.

Tu je čak i mogućnost da posluju. S vremenom, možete postati vlasnik transportnog kompanije. I to obećava ogromne profite!

Što se tiče dijelova za automobile, fanove ugodno će vas iznenaditi. Postoji zaliha mnogih dijelova na raspolaganju za upotrebu. Na primjer, turbine, suspenzija, klizači, LED, i tako spojler. n. Ne propustite priliku da se stvori kolica svojih snova!

Kao što je već spomenuto, igrati igru ​​Real Race ćete biti u gradu. Evo, tu su mnoge građevine s različitim funkcijama. Dakle, popis smo svi važni sadržaji. Motor Show & nbsp; namijenjena za nabavku strojeva i dijelova. Administracija & nbsp; se koristi za registraciju bande. & nbsp; u policiji nositi sve vrste žalbi. Style Lab u ruci, ako iznenada želite promijeniti izgled. Vrh utrke outfit je odlično mjesto za kupovinu. Banka je osnovana za čuvanje kapitala. & nbsp; U Auto-bar ide za žestoko piće koje žele da razgovaraju najnovije vijesti. Gradsku deponiju & nbsp; uspostavljen za prikupljanje i odlaganje predmeta. A Racing Zone & ndash; ovo je upravo mjesto gdje najtopliji događaja. Mnogim lokacijama, ali je plan grada je vrlo jasan. Dakle, ne moram da luta.

Pridružite se sada i biti sigurni da je to upravo ona vrsta igre koja čini vaše srce će drhti od uzbuđenja! Pokazati svima ono što su sposobni! Neka bogatstvo osmijehe na vas!

 

Real Race online registracije