Bookmarks

Raziel: Dungeon Arena

Alternativni nazivi: Raziel

Raziel: Dungeon Arena - Uvijek popularan klasik žanra

Raziel mobilna igra objavljena 2021. Kritičari su ga ocijenili kao vrlo ohrabrujući projekat. Hajde da pokušamo da shvatimo zašto. Uostalom, žanr igara uloga je odavno poznat i ovdje je gotovo nemoguće smisliti nešto novo. Djelomično ćete biti u pravu, ali tko je otkazao visokokvalitetnu RPG igru s detaljnim teksturama, zanimljivom legendom i raznim građenjima likova. Raziel: Dungeon Arena je upravo takav slučaj. Imajte na umu da ovdje nema automatskog kretanja. Sve je kao u dobra stara vremena - kontrolišemo džojstik.

Glavna kampanja i smrtonosni šefovi

Ako ne ulazite u detalje, legenda nije nova. Svijet je u opasnosti, đavolji potomci pokušavaju da ga probiju i unište. Vi kao glavni lik morate im odoljeti. Pored hordi čudovišta, morate uništiti bočne šefove na putu do glavnog glavnog zla. Ukupno, igra ima 10 poglavlja i svako od njih se sastoji od 7-8 dijelova kroz koje morate proći. Svaki od dijelova je poput mini tamnice - male mape sa čudovištima (običnim, rijetkim i legendarnim) na čijem se kraju nalazi mini-bos s nagradom. U završnim dijelovima ćete upoznati glavne šefove i "ukusne" artefakte.

Početne faze igre mogu izgledati jednostavne, ali ovo je učinjeno za brzi uvod u igru, a zabava počinje nešto kasnije. Imat ćete vjernog pratioca, koji se može nadograditi i on će vam dati bonus parametre. Pojaviće se nove vještine koje se mogu koristiti za pojedinačne ili velike mete. Otvara se tabela sa širokim izborom talenata, od kojih će zavisiti vaš dalji razvoj.

Raziel: Stablo talenata. Kako odabrati?

Talenti su ono što razlikuje našu igru uloga od ostalih. Talenti su ti koji bitkama dodaju hardkor i dinamiku. Oni takođe utiču na vaš stil borbe. Do nivoa 30, možete besplatno resetirati primljene bodove talenta kako biste odabrali smjer razvoja vašeg lika. Svaki od heroja ima nekoliko grana razvoja, svi su jedinstveni. Probajte svaki i odaberite za sebe. Na primjer, igrate kao strijelac, imate izbor od:

  • Assassin Ranger - odaberite želite li nanijeti veliku štetu u fantomskom obliku; garantuje visok nivo izbegavanja; Dobro se slaže sa Toxic setom opreme.
  • Phantom Ranger - nanosi veliku štetu uz pomoć čestih napada; ima sposobnost prizivanja fantoma; kombinuje sa setom Soul.
  • Dead Ranger - ispaljuje dodatne strele normalnom brzinom napada, vraća život; Kombinira se sa setom Lost Shadow.

Pažljivo pročitajte opis i bit će vam lakše razumjeti. Možete odabrati da automatski dodijelite bodove talenta i igra će odabrati ono što vam je potrebno. A ako ste dobro raspoloženi, eksperimentirajte i možda ćete uspjeti stvoriti novog power rangera, na primjer. Sve zavisi od vaše mašte i želje.

Kako besplatno preuzeti Raziel: Dungeon Arena? Igra je shareware - to znači da ne morate platiti prilikom preuzimanja. Ali sama igra ima plaćeni sadržaj. Na primjer, možete kupiti jedinstven izgled za svog heroja ili valutu u igri za brzo nivelisanje ili dobiti premiju za dnevne nagrade.

Zadnji tip

Kada uništite šefa na nivou, nemojte žuriti da pritisnete dugme "Napusti tamnicu". Istražite, škrinje se mogu sakriti na mapi:

  • bronza
  • srebro
  • zlato

Kao što ste mogli pretpostaviti, svaki od njih sadrži blago. Što je veća retkost, to je nagrada vrednija. Stoga, nemojte biti lijeni i prođite kroz sve uglove. Ko traži uvek će naći. Nagrade u najboljim škrinjama će vas obradovati.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more