Bookmarks

Rayman. Rabid Rabbits 2

Alternativni nazivi: Rayman. Rabid Rabbits 2

Sistemski zahtjevi:

CPU: Pentium 4 / Athlon XP 2 GHz

RAM: 256 MB

Grafička kartica: 64 MB memorije

disku: 500 MB

Rayman. Rabid Rabbits 2 - drugi dio ogranka popularne arkadna igra serija u kojoj su bili glavni problematični, izgubio ostaci svake vrste razloga zečeva. Rabid Zečevi 2 ponovo počinje da curi biomaterijal čudno, ali ivice ispunjen je čisto ludilo. Oni ne nastavi nikakve posebne svrhe, ne žele da preuzmu vlast, ne žele da unište nešto, oni samo žele da razbijate. A igra Reservoir Zečevi 2 nam daje mogućnost da se uključe u gomili ludih ušima. Nastavak arkada ludilo daje šansu da istraži unutar misteriozne život kunića, o životu koji smo naučili jako malo iz prve utakmice. Mi ćemo svjedočiti svakodnevni život kunića koji zarađuju za život radeći u zagušljivoj kancelariji, saznajemo da zečevi vole ogroman više nivoa sendviče. Od Reiman. Rabid Zečevi 2 će znati da su glavni likovi igre su jako vole jesti šarene, šareni leptiri, i za vrijeme lova za njih thrash neto konkurenciju. Zečevi poseban kulinarsko umijeće, jer se ispostavilo da se pržiti piletinu, dovoljno da jedu nekoliko ljutih papričica, a zatim da diše komad mesa.

Gameplay

Kao i kod prvog dijela igre, nastavak pod nazivom Rayman. Rabid Zečevi 2 je niz različitih mini-igara, gdje su glavni likovi, luda zečevi će učiniti neverovatne stvari, samo u svom repertoaru. Više od trideset različitih igara programeri Reiman. Rabid Zečevi 2 pokušali da sve potencijale svojih najperverzniji ideje. Naslov kampanja razrijeđene smiješno i užasno smiješno videa, protagonisti još jednom nastupiti bijesna kunića. 2 pogled na njihove Follies, a čak i sumoran i nevesele čovjek jednom tako smile. Igra Zečevi rezervoar 2 će nam ponuditi potpuno lud aktivnosti kao što su pranje gaće na destilacije, slanje SMS u pozorištu, noseći ogroman piramide sendviča brzina, trkačke puževa, čudan nogomet i učiniti mnogo stvari.

Izgled

Lokacije sveta igre je vrlo raznolik i tu je sve - tropske, bujne šume, močvare, snijegom pokrivene pustinje, mračnoj pećini, krov grada vile, kemijske laboratorije, pomoćni restorana. Neki od nivoa lokacija igra briljantno parodirao poznati pratnjom. Na primjer, ovdje možete pronaći krajolik poput onih koje smo vidjeli u filmovima Indiana Jones i još mnogo toga. Grafički prikaz je napravljen u trodimenzionalnom crtani film stil, pun jarkih boja i oblika zabave objekata. Jedini propust koji je omogućio programerima je da su uzeli glavni lik u cijeloj seriji ulogu dodataka. Ako je prvi dio igre Reservoir Kunić, Reiman bio direktno uključen, u nastavku sve zasluge, a gotovo svi igru ​​prostora zadržana smiješno i ludo kunića, međutim, veliki izbor humora i parodije izglađuje i ove neprijatne trenutak.

 

Računalo igra Rayman