Bookmarks

Rambov

Alternativni nazivi: Rambam

Za početak igranje igre online Rambov, Rambov potrebno je proći registraciju. Sastoji se od nekoliko stavki i traje samo nekoliko minuta

1) Smisli ime karaktera.

2) Unesite lozinku.

3) Navedite Vaš e-mail.

4) ukazuju na svoj pol i datum rođenja.

5) Slažem se s pravilima i zakonima igre.

Registracija Rambov završili! Dobro došli!

Online igre Rambov nema određene modele znakova. Da bi se postigao cilj, struke i vještine su savršeno u kombinaciji. Možete postati:

-umelym Master;

-besstrashnym warrior;

-moguschestvennym mađioničar;

-udachlivym istraživač;

-iskatelem blago;

-pochtennym trgovac.

Master rudarstvo i obradu resursa. Oni također proizvode različite stvari, a više od dvije stotine zanatskih materijala.

Vojnici proći kroz tisuće lokacija, gdje će čekati za čudovišta. Oni će proizvesti vrijedne trofeje, koji se koriste u borbama različitih tehnika borbe.

Magee će morati proučiti puno novih uroka i ovlasti da savlada sve elemente.

Istraživači očekuju razne posao Quest, istraživanje u najudaljenije krajeve svijeta igre, kao i potraga za novim mineralnim resursima.

Treasure azila u njegovim avanturama će se upoznati s misterioznim runa, pogledajte zmaj kip. Skriveni labirint da će pronaći jedinstvene stavke. & Nbsp;

Trgovci će imati vlastite kuće, će izgraditi i zakup kuću. Osim toga, trgovci kupuju i prodaju resursa i lovačkih trofeja.

Igra Rambov online & ndash; jedinstveni svijet magije i mehanike. Ovaj otok, izgubljen u okeanima nije mogao u potpunosti proći čak i najveći i najiskusniji vojnici. & Nbsp;

U mnogim dijelovima otoka nisu ni ranije otišao. Sve ove doline sa šumama, planinama i na moru, duboko pod zemljom pećine, koji ne razbiti tamu, čak i najsjajniji svjetlu fenjera, ne studirao do kraja. Niko ne zna kako da osvoji krvoločni čudovišta i gnusno nemrtvih & ndash; onda možete osloniti samo na magiju i borbene sposobnosti.

igrati online Rambov nevjerojatno uzbudljivo. Za svaki zadatak ćete biti nagrađeni. Sa padom mrtve životinje i razne vrijedne trofeja: koža rijetkih životinja, koža je odvratno gmizavaca i ptica perje. Ako imate sreće, među važne trofeje ćete pronaći kosti tablice uklesan sa magičnim rune.

Rambov online je puna ne samo opasnost. Ako ste oprezni da igraju Rambov, naći ćete puno zakopanog blaga, puna korisnih i vrlo rijetke stvari. & Nbsp;

Na snimanju polja miniranih dragulja, rude, kristalno fragmenti, drvo, ljekovitog bilja i korijenje.

Na otoku se nalaze još neotkrivene grad podzemnih pećina i dubokih oceana. Ako želite da istražite i otkrića, da ćete posebno uživati ​​igrajući Rambov. Uostalom, san svakog istraživača je grad Greyford & ndash; mnogi ljudi žele da pronađu način u ovo misteriozno mjesto. Prema glasinama, Greyford & ndash; jedini grad u kojem se autohtone populacije živi.

Rambov online igra vam nudi širok spektar mogućnosti. Možete graditi kuću ili najam omiljen u bilo kojem gradu ili okrugu. Borave, možete otvoriti dućan, gdje će se obrađivati ​​i proizvoditi sredstva izdvojiti iz njih raznih predmeta. Možete kreirati vlastite oružje, oklop, čarobne napitke i ukrasa. Proizvedena stvari koje možete stalno poboljšati. Također, sve što ste napravili u studiju, možete prodati u svoj dućan ili je dostaviti na tržište.

Ako vas ne zanimaju u vojnim aktivnostima ili ne kao težak posao, možete uživati ​​u obavljanju zadatke koje daju lutajući proizvođača. Doing ove zadatke će povećati svoj ugled. Što je ugled veći, neobična svojstva predmeta koji se mogu kupiti od ovih trgovaca.

Registracija igri Rambov & ndash; korak koji će vas dovesti do Fabulous avanture čeka u ovom divnom svijetu. Ovdje možete postati najbolji od najboljih!

& nbsp;

 

Rambov online registracije