Bookmarks

RAGE: Kampanja Edition

Alternativni nazivi: RAGE: Kampanja Edition

Procesor: Core 2 Duo / Athlon 64 X2 2 GHz

RAM: 2 GB

Grafička kartica: GeForce 8800 / Radeon HD 4200

disku: 25 GB

Rage: Kampanja Edition - poseban, prošireno izdanje popularne kompjuterske igre, kombinirajući elemente nekoliko popularne igre žanrova. Igra Rage je nestabilna mješavina između pucačina u prvom licu, poletni, Racing u automobilima i izravnavanje sistema u najboljoj tradiciji klasične role-playing igara. Jedinstvena atmosfera dinamičan igre Rage će nas nositi kroz svijet, preživio globalnu katastrofu, gdje je glavni cilj bilo koje od njegovih stanovnika - da ostane živ. Osnova svijeta igra je preuzeo svijet post-apokaliptični svemir je opisano u popularnom holivudskom filmu "Mad Max", u kojoj je sve je odlučila silom oružja i brzine, okupili su od ostataka dijelova vozila.

Tema

Rage, igra, pokazuje strahote post-apokaliptični svijet koji je preživio strašnu globalnu katastrofu. U 2004. godini, naučnici su otkrili je ogroman meteorit juri punom brzinom prema planeti Zemlji i neizbježnim suočavanje s njim. Vlade svih zemalja svijeta zajedno u pripremi jednog projekta pod nazivom "The Ark", kada su nekoliko podzemna skladišta odredbi, opreme i municije, i da uronite kapsulu s ljudima uronjen zamrznut. Oni će morati obnoviti ljudske civilizacije nakon katastrofe. 2029. godine, što je asteroid srušio se na površini planeta i veliki dio svjetske populacije je ubijen, uništen čitave gradove. Podigao nakon udara asteroida prašine pokriva nebo i svijet počinje "nuklearne zime". Nekoliko godina kasnije, prašina slegne i Arkdwellers se biraju na površini, da ponovo izgrade svijet civilizacije. Samo favorit ljudskih navika, čak u lice zajedničke opasnosti oni teško da se ujedine i predstavnicima raznih skloništa počinju krvavi rat za pravo na prevlast na planeti. To je u ovom trenutku, igra Rage otvara za nas kao za glavni lik narativa.

Stalkers

Rage, igra u kojoj kolekciju pašnjak đubre jedan od najzabavnijih i potrebnu obuku. U većini slučajeva, sve ćete naći će biti banalan smeće, koja se može prodati za malo novca, ali ponekad ćete naići i korisne stvari ili dijelovi tih korisnih stvari. Istorija sveta od katastrofe, a do trenutka neposredne narativnih odražava vrlo loše, pa čak i pronašao knjigu vi ne možete ni da odgledam film kroz volju, oni će se uklopiti kao banalno otpadni papir, koji se koristi u Rage navelo potpalu hladne pustinje noći.

Master of all trades

U ovom Rage mali crafting sistem i kada ćete biti jako dosadno beskrajnim šetnjama u pustinjama, a ne prestaje okršaje sa puno krvožednih neprijatelja, onda možete sjediti u osami kutu i napraviti nešto iz vaše smeće pokupila. Stoga je moguće napraviti mali robot borbi ili mitraljez kupola, koja može biti od velike pomoći da se nosi s neprijateljima, iako je u ovom slučaju, vaše sudjelovanje u pucnjavi možda neće biti potrebno. Rage: Kampanja Edition - verzija popularne igre, dizajniran posebno za Mac OS platforme, gdje pored klasičnog jednog igrača kampanje su dva dodatna paket amandmana, uključujući i «Anarhija Edition» i «Kanalizacija».

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more