Bookmarks

Načini Stories

Alternativni nazivi: Načini Stories

Načini Priče online & nbsp; - kolektivni multiplayer realnom vremenu strategija igre, koji je dobio nagradu za & laquo 2011; najbolji debitantski & raquo;. Načini Priče online igra počinje s činjenicom da ste dati malom selu u kameno doba, morate razviti, koje se bave u izgradnji, razvoju nauke i tehnologije.

Online igre Way Priče ne nameće nikakve posebne zahtjeve za kompjuter igrač, glavni zahtjev - internet veza. & Nbsp;

Prijavite u igri Way Priče zahtijeva uvođenje imena pod kojima će se pojaviti u igri, e-mail i lozinku i odrediti pol. Ako imate bonus za igru, a potrebno je da unesete ga. Ako ste već upoznati sa osnovama igre, možete tokom istorije online registracije skup i vrijednosti dodatnih postavki, kao što je izbor rase, kontinenta, klime, i grad. & Nbsp;

U to vrijeme, kada igrate u toku istorije, možete napraviti izbor kojim putem ćete ići & ndash; Da li bi moćni ratnik-osvajača zemljišta, odnosno poznati stručnjaci, čineći proboj nakon proboja, ili lukav političar, boreći se riječi, ili, konačno, trgovac koji je upletena u svijetu web njihovih trgovačkih puteva. Way of the Warrior uzima najviše vremena da provedete svaki dan igrajući ovu igru, jer vaši susjedi mogu brzo prestići te na razvoju i broj vojnika.

U početku, od vas će biti na raspolaganju za sve tri vrste resursa: & nbsp;

- znanje

- hrana,

- drvo.

U principu, kada igrate igru ​​Way priče online, od vas će imati veliki izbor resursa:

- osnovna (znanje, hranu, drvo, metal, novac),

- strateški (granit, paket životinje, urana, sumpor, gorivo, aluminij),

- rast resursa (voće, razne žitarice, meso, riba),

- kulturna (vino, nakit, odjeća, glazba, filmovi).

Igra Way priča na internetu ima vrlo razvijen trgovinske odnose između igrača, tako da su sve osim znanja resurse, možete uspješno trgovati.

Da igraju u toku istorije, morate odlučiti za ono što rase igrate. Samo u igri tri trke: Evropljani, Azijati, Indijanci. Svaka rasa ima svoje karakteristike, kao i oružje i vojnika.

Osim toga, igra pruža za razvoj različitih pejzaža, koji imaju svoje specifične proizvodnje i resursa bazena. U igri postoje 4 vrste krajolika:

- livada,

- stepa,

- pustinje,

- snijeg.

Osim toga, vaše selo može se nalaziti ili na kontinentu ili u obalnom području. Na svakoj od servera na raspolaganju pet kontinenata, svaka sa svojim jedinstvenim krajolika.

Warriors tradicionalno se nalazi na livadama, tu je mnogo više odgovara da bi borbe. Naučnici nastaniti u pustinji, u isto vrijeme ih štiti napadne svojim susjedima, kao i osigurava potrebne resurse za razvoj znanosti. U svakom slučaju, iskusni igrači se savjetuje da imaju prijateljske odnose sa susjedom-ratnik za obostrano korisnu saradnju.

Možete igrati online Path Priče i ne boj se da će to biti moguće velike predrasude prema bilo kojem sferu ili susjeda iznenada dogodi proboj. Svi naučno znanje i tehnološki napredak su blisko isprepletene, pored toga, u igri ne postoji jasna podjela u epoha. Samo u igri oko 150 različitih naučnih oblasti.

moje selo možete kombinirati s drugima da dobiju zemlju. U ovom slučaju, igrači su automatski kasne uhvatiti do nivoa naučnog i tehnološkog razvoja. Cilj igre je izgradnja svemirske letjelice. & Nbsp;

U ovom trenutku u igri postoje tri servera & ndash; Veliki test svijeta, Zemlje i Apokalipse. Registracija Načini Priče dolazi na svet 12 & laquo; Apokalipsa & raquo;. & Nbsp;

 

Načini Priče online registracije