Bookmarks

Hero's Way

Alternativni nazivi: Hero's Way

Ig Staza heroja: epska i moderna.

Svet fantazije sa svojim zmajevima, vilenjacima, demonima i drugim fantastičnim stvorenjima postao je poznat i poznat. Ljubitelji ovog žanra prošli su kroz hiljade puteva, okruženi jednorogom i vilama, pa ih je stoga teško iznenaditi. Međutim, s vremena na vreme programeri prave sjajnu ideju, a sada, pred igračima, izgleda da postoji poznati svet, ali sa novim preplitanjem čuda.

K takva zabavna multimedijalna igra bazirana na pregledniku Put junaka. Sadrži sva stvorenja koja se spominju, magija takođe nije nestala, ali se pojavio tajni sastojak steampunk. Sada, pored uobičajenog oružja za takve scene, postoji još jedna kategorija streljačkog arsenala. Retro sačmarica izgleda pored mača sa dve oštrice i osoblje mađioničara je prilično kreativno. I koliko je opravdana njena pojava u ovom kraljevstvu, razumjet ćete kada počnete put junaka da se igra. Ostatak će morati da se bavi takvim stvarima:

  • Create Hero
  • Dajte mu elegantno oružje
  • Obratite pažnju na farmu
  • Da biste učestvovali u borbama s drugim igračima
  • Warring demoni i njihovi šefovi

heroja i njihove sposobnosti.

Prema tradiciji, svaka igračka ima mogućnost da izabere glavnog glumca:

  • Mag pametno isprepliće formule magije, usmjeravajući ih protiv neprijatelja.
  • Ratnik je najjači, nanosi fatalne rane i dugo podnosi neprijateljske napade.
  • Hunter sa oštrim okom koji vam omogućava da otkrijete plijen i isporučite brz, precizan udarac na metu.
  • 10000 Ubihitsa nemilosrdan prema demonima koji razaraju grad. U svakom slučaju možete se osloniti na to.

Nakon što ste odabrali sliku, možete igrati igru ​​Hero's Way. Razvijte sposobnosti onih sa kojima ste odlučili da odete u Grad sumrak, kojim je vladao glavni vladar, ali nikada nije bio u stanju da zaštiti stanovnike od vojske pobunjenih demona. Sada je samo jedan način da se mobiliziraju snage i da se odlučno odbaci. Daljnje akcije nisu neočekivane. Kao i uvek u takvim situacijama, potrebno je poboljšati heroja. Postoje različiti načini za to, i svaki je važan na svoj način.

Koji bi trebali biti vojnici? Naravno, jak, izdržljiv, brz, okretan, prikladan, lukav. Sve ove osobine će biti naglašene u brojnim bitkama i zadacima, ali prvo ćete pronaći put registracije heroja. Jačati karakteristike miniranih ili dobivenih tijekom razvoja objekata, što bi također trebalo poboljšati. Svakako će vam trebati sve vrste oružja, jaki oklopi, ojačane oštrice. Čak i štabovi magičara prolaze neku vrstu evolucije, i postoje različite vrste. Odrastanje i težnja će uvek biti tamo gde je, najvažnije je aktivno učestvovati u događajima.

V iPlayer Put junaka osigurava cehovski sistem, a ako se pridružite jednoj od njih, dobit ćete snažnu podršku drugih igrača. S njima se možete ujediniti za opasna putovanja u tamnicu. Ako se uspijete sami nositi sa sitnim demonima, onda njihov šef samo čeka priliku da slomi zurećeg usamljenika. U želji da prevaziđe glavnog demona i dobije korisne resurse, bolje je da djelujemo zajedno. I dalje možete otići u arenu i djelovati u dvoboju, dokazujući drugima prednost.

Isto tako, biti u cehu, baviti se vrtlarstvom. Svi ste ispravno shvatili da je razvoj farme uključen u listu zadataka igre. A ako se pobrinete za to bez manje odgovornosti nego što se približite da učestvujete u borbi, dobićete veoma dobre bonuse. U zaključku, želio bih naglasiti da je igra izašla lijepa, promišljena, dinamična, sa zanimljivom mrljom znanstvene fantastike zajedno sa uobičajenim elementima fantazije.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more