Bookmarks

Psi rata

Alternativni nazivi: Psi Wars

& nbsp; & nbsp;

multiplayer online uloga igra Psi rata su pozvani da igraju u realnost da sutra mogu čekati za našu planetu zaista je. Podjela zemljišta zbog bogatstva resursa i ndash; goruća tema u svakom trenutku, a ovdje u psi rata online & nbsp; će se baviti posljedicama preraspodjele i haosa u vezi s tim.

& nbsp;

Prije Gamer - priča pada banana republika Corazon u prošlim prosperitetnog i nezavisan, a sada i ndash; plaćenici razderana korporacije & laquo; Enigma & raquo; predvođena okrutnim i ambiciozan Alfredo Pressnera. Da bi se suprotstavi njegov režim u prvom niko nije mogao, ali na kraju je organizovao dva prilično moćne skupine & ndash; Vojska slobode (AU) i Saveza plaćenika (LN). Svaka od ovih grupa spremni da polože antitotalitarian Corazon vladavine u njihovim rukama. Tko će uspjeti? Press & laquo; igrati Psi rata & raquo; i naučiti.

& nbsp;

Ali prvo, naravno, zahtjevima sustava. Dakle, kako bi se igrati igre online Psi rata, vaše računalo mora ispunjavati sljedeće uvjete:

& bull; Pentium III procesor ili Athlon 800 MHz

& bull; RAM - 256 MB

& bull; grafičku karticu - 3D-akcelerator sa 64 MB memorije

& bull; zvučna kartica kompatibilna s DirectX

& bull; aplikacija DirectX, počevši od verzije 9. 0

& bull; slobodnog prostora na tvrdom disku 1. 2 GB

& nbsp;

Browser igra Psi rata online podržava bilo.

Registracija igri Psi rata, kao takav, zahtijeva malo, jer većina može koristiti automatsko prijavljivanje preko računa na Facebooku, Vkontakte, Yahoo, usluge Mail. ru ili Google.

Ako vam mislite o tome rijetki grupu igrača koji nemaju tih računa, a zatim koristite čest oblik i laquo; Registar Psi rata & raquo;. Prvo je potrebno odrediti e-mail adresu, stvoriti lozinku i potvrdite ga, a prva faza registracije, možete se pretplatiti na novosti. Dalje, na novoj stranici navedite nadimak & ndash; naziv lik u igri, bira seks, a od kojih su frakcije će djelovati kao lik & ndash; Liga Mercenary (grb sa škorpion), ili vojsci slobode (grb s petokrakom). Također, od vas će se tražiti 12 ženskih i 13 muških avatara za karakter u zavisnosti na podu, uzeti korisnički ugovor & ndash; na ovaj u psi rata Online registracija je završen.

& nbsp;

Novice plaćenik staza počinje vojnu bazu za obuku, to može razraditi na gradilištu i izvršiti nekoliko jednostavnih zadataka. Nakon kako da savlada, onda postoji slijedite upute i razvijati svoj lik u željenom način.

& nbsp;

, vi ćete dobiti pristup mnogim oružja za revoluciju & ndash; po noževima, pterodaktila i Makarov pištolje (s oružjem počnete igrajući psi rata), na bazuke i kemijskog oružja. Zbog municije u igri predstavio pancirnih prsluka, gas maske, kacige, itd, kao i značke, energije i drugih sitnica koje će olakšati sudbinu svog lika u ovom teškom trenutku.

& nbsp;

Na početku igre moraju ubiti normalan rulje (dezerteri, gerilci, Indijanci, Bandits) i ndash; ovo je dobar način da se prvo zaraditi iskustvo i novac.

& nbsp;

Usput, osim novca u igri je još jedan važan resurs & ndash; dijamanti. Za njih možete iznajmiti tim boraca, postoje dvije vrste od njih:

& bull; napadaju

& bull; Sniper

& nbsp;

Ovi drugi su skuplji, ali ako ste već ubio nekoliko dezertera, onda oni mogu priuštiti.

& nbsp;

Psi rata online igra sa turn-based combat sistem. Vi ćete uvijek imati vremena za odabir oružja, izračunati putanju i ne troše previše energije na uništenje neprijatelja. Nakon što je proveo dosta vremena na osnovu pripreme, spreman za odlazak na druge lokacije vaše frakcije, tamo čekaju nova radna mjesta i, naravno, sukoba sa glavni neprijatelj & ndash; plaćenici Corporation & laquo; Enigma & raquo; i vojnici suprotne frakcije. & Nbsp;

& nbsp;

Dakle, ako ste spremni za rat za slobodu i svrgavanje diktatorskog režima, a zatim pritisnite igrati igre online Psi rata i pridružio redovima plaćenika jedan od oslobodilačkih pokreta. & Nbsp;

& nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more