Bookmarks

Prototype 2

Alternativni nazivi: Prototype 2

Prvi prototip igre je usvojio igračima na "ura". Projekt je vrlo jasno pokazala kako ljudi mogu živjeti, obdarena sa posebnim ovlašćenjima među "obični smrtnici" okrutan mutanti i čudovišta. Pažnju javnosti od prvog minuta igre prikovana protagonist - Alex Mercer, koji je sa svojom harizmom i moć mogla uravnotežiti cijeli proces igre. Usput, uz glavni lik i povezan prvo iznenađenje pripremili za Prototype 2 kom. Ako ste se nadaju da se ponovo sastanu s omiljenom Mercer, onda ćete biti blagi razočaranje - sada umjesto da će morati da igra agresivnu crni policajac koji je izgubio svoju porodicu jer vyrusa navodno pušten Alex.

U principu, to je vrijedno napomenuti da je igra Prototype 2, s jedne strane je jako puno kao i njegov prethodnik, s druge strane izgleda prilično jedinstven i jedinstvenom projektu. To samo goriva interes javnosti. Agresivniji raspoloženje prisiljeni koncentrirati na igru, pazeći na sve postupke likova i analizira ih.

Kao što je već spomenuto, igra Prototype 2 na računalu će se mijenjati glavni lik - zove cinična Negro James Heller. On teži samo jedan cilj - da se osveti svima onima koji su na ovaj ili onaj način povezani sa stvaranjem i širenja virusa na području države. Prije svega, James, naravno, želio da se osveti Alex, ali nakon sastanka sa Mercer također pogođeni virusom. Odmah prevladati nekoliko nivoa mutacije, Heller, oslobođen od bilo kakvih moralnih standarda, je poslan na izvršenje svoje misije.

Za početak igre, morat ćete unaprijed preuzimanje Prototype 2. Neka bude brzo i jednostavno posjetite stranicu Steam Store, gdje je instalacija datoteku je samo 30 dolara. Nakon instalacije projekta možete početi utakmicu. Ako ste igrali u prvom dijelu, primijetit ćete jednu veliku razliku - odmah nakon početka utakmice glavni lik ima većinu od vještina koje Mercer primili tek nakon ispunjenja određenih zadataka. Povlačenje za Prototype 2 trailer video savršeno jasno da je James prerasno mogu koristiti na zidovima, da leti u nebo i baciti automobile poput teniske loptice. Može se samo zamisliti kako je teško će Heller imati najmanje sredini igre!

Igra Prototype 2 će pokazati kako apetit može imati Supermen. Jeste li osobno vidjeti kako James guta plijen cjelini i istovremeno vodi na potpuno svojim izgledom, ovu funkciju, usput, čini moguće ostvariti najviše lud strategije. Dakle, gutanja čuvar reda, možete, naoružan pištoljem, bježati iz baze nezapaženo. Eaten čudovišta izgled ne mijenja, ali osnaže svoje sposobnosti.

Gledajući šut za igru ​​Prototype 2 video trailer je slučajno pogođen skali od projekta.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more