Bookmarks

Total Domination

Alternativni nazivi: Total Domination

Igra Total Domination se razlikuje sa nezaboravnom grafikom, visokokvalitetnim glasovnim igranjem i širokim mogućnostima za interakciju između igrača.

Sistemski zahtjevi

Sistemski zahtjevi će zadovoljiti sve: kako bi se okušali u post-apokaliptičkim bitkama, trebat će vam samo računalo i internet. Krediti se primaju kao porez na stanovništvo sektora. Više ljudi - više novca.

  • Kristali - mogu se dobiti podizanjem nivoa i izvršavanjem zadataka. To je univerzalni resurs za koji se stiču svi ostali.

Technologies

Tehnološko stablo obećava igraču blago znanja i prenosa mogućnosti. Svaka nova tehnologija se otvara tek nakon proučavanja svih prethodnih na grani. Neke od njih se ne mogu proučavati bez izgradnje određenih objekata. I, shodno tome, mnoge zgrade u sektoru se ne mogu graditi dok se ne prouče određene tehnologije.

Building

U igri postoji mnogo različitih zgrada, od kojih svaka obavlja svoju ulogu. Ukupno, postoji 5 tipova objekata, kao i prilika za proširenje sektora i korištenje usluga crnog tržišta. Dostupne kategorije zgrada:

  • Resource - sve zgrade povezane s dobivanjem urana, titana ili kredita.
  • Komandni - koordinacioni centri raznih vrsta.
  • Vojne - baze i fabrike za proizvodnju vojne opreme.
  • Zaštitne - odbrambene strukture, kao što su zidovi, kapije, tornjevi i puške.
  • Dekorativni - dodatne korisne dekoracije sektora. Na primjer, robot serviser.

Troops

igrač je dostupan 4 vrste trupa, od kojih svaka nudi izbor od velikog broja jedinica:

  • Infantry.
  • Oprema vozila.
  • Artillery.
  • Aviation.

Proces igre

Total Domination online vam omogućava da razvijete svoj sektor ekstrahiranjem resursa, izgradnjom zgrada i tehnologijom učenja. Uspješna raspodjela postojećih snaga omogućit će im da prošire svoje posjede i ojačaju vojsku. Na mapi sveta, pored vašeg sektora, postoje i sektori drugih igrača, kao i slobodne lokacije koje se mogu opljačkati ili zaštititi od pljačke. U igri Total Domination lokacije - siguran izvor dodatnog iskustva pa čak i vojnih jedinica. Istražite i napadnite svoje resurse. Ulaskom u klan dobićete dodatne bonuse. Na kraju, ima li mnogo šansi da jedna osoba zadrži svoj položaj na bojnom polju?

Kako pobijediti bez donata?

Igra pruža mogućnost dobivanja dodatnih virtuelnih "kolača" za pravi novac. Neki igrači su prilično zadovoljni ovom mogućnošću, ali drugi kategorički odbijaju da ulože nešto u svijet igre. Mogu li pobijediti bez donata? Da. Strategija totalne dominacije je slobodna. Ne samo igrati, već i pobijediti. Da biste to uradili, potrebno vam je strpljenje i znanje o svim karakteristikama igre, njenoj ekonomiji i strategiji vođenja rata. Ali glavno oružje u vašim rukama biće diplomacija. Komunicirajte sa drugim igračima, tražite prijatelje i saveznike, pridružite se klanu i nijedan donator neće moći da vas pobedi.

Igra Totalna dominacija impresionira svojim post-apokaliptičnim okruženjem i opsegom. Ova strategija pruža široke mogućnosti za interakciju između igrača: morate pronaći saveznike, osigurati svoj sektor od neprijatelja, napasti sektore rivala, trgovati sa susjedima. U Total Domination igri se preporučuje za ljubitelje MMO igara.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more