Bookmarks

Posljednja bitka

Alternativni nazivi: Zadnji Combat

Last Battle online & ndash; logično multiplayer uloga-igranje igra u stilu Fantasy.

online igre Last Battle ne postavlja posebne zahtjeve sistema, sve dok ste imali internet i browser.

Član u igri The Last Battle traži da unesete nadimak - naziv svoj lik, budite oprezni, jer ne možete promijeniti svoj nadimak. Onda vam treba da unesete e-mailove, lozinke, i odrediti pol karaktera. Last Battle Online registracija završava na odabiru željenog utrka i uvođenje kod sa slike kako bi bili sigurni da niste bot. Ne zaboravite da se korisnički ugovor.

Last Battle online igra nudi izbor od dva trke:

- Noble elfidy,

- hrabar nekrolandtsy.

U ovom trenutku u igri su predstavnici obje utrke oko jednako. Matter What utrka ste odabrali će ovisiti o interfejs igre, kada igrate igru ​​The Last Battle online. Elfidy željni zapali i dobrotu, i nekrolandtsy & ndash; zlu uništenja. Utrke variraju u izgledu, kao i njihov oklop i municija. Osim toga, različite skupove odjeće upoznati sa likovima različitog pola.

Last Battle online igra ima vrlo originalan sistem borbe. Izlaganje nizu od tri čipa (kamenje ili lobanja) od iste boje, borbi protiv trgovine udaraca. Stoga, ishod bitke ovisi ne samo na nivou borca ​​koji je ili mađioničar ili ratnik, ne samo na njegov oklop i oružje, ali i logičko razmišljanje i vještina igrač, koji je upravlja raspoloživim resursima. Stoga se preporučuje da pogledate igrače forum u kojem postoji snažan rasprava o mogućim taktika i strategija koje mogu dovesti do osvajanja bitku. & Nbsp;

Borbe su dvije opcije:

- dvoboj. Možete se boriti jedan na jedan s karakterom oko nivo.

- haotičnom bitku. Ova bitka se poslužuje posebna aplikacija, a svi oni koji su imali vremena za jednu minutu žele da učestvuju u borbi, nasumično su podijeljeni u dva tima.

Ako propustite tijekom borbe u više od tri poteza, od vas će biti diskvalifikovan. Za osvojeno, stičete iskustvo i novac. & Nbsp;

Osim toga, za ubistvo igrač lik u poštenoj borbi, možete dobiti medalju, jačanje određene funkcije. Pa, ako ne i sreće, medalja može kupiti dijamanti.

Tvoj lik kada igrate u finalnu borbu, će dobiti svoje imanje, u kojoj može rasti bilja za ljekovite napitke i napitke koji povećavaju moć (to će biti njihov vlastiti kuhar sa minobacača i tučkom). Eliksira može piti neposredno prije borbe. Imanje i dalje može isporučiti posebnih stavki, u podnožju kojih ćete zatim pronađite redak eliksira. Ako toliku buku niste zadovoljni, standardni set eliksira i napitaka možete kupiti u gradu u posebnom Shop. Osim toga, u gradu možete pronaći mnogo različitih institucija s različitim funkcijama potrebne kako bi se uspješno igrati u finalu bitku. To su:

- shop

- kupovina, & nbsp;

- kovačnici,

- konoba,

- Bank.

U prodavnici možete kupiti mnogo stvari i oklopa, međutim, neke od ovih stvari ćete biti u mogućnosti da se oblači samo dostigne određeni nivo. Osim toga, oklop je potrebno da se popravi ili da prikupljaju se od krhotina koje ostaju na bojnom polju nakon što je poražen protivnik.

Kao što igrati online poslednju bitku, onda imate priliku, kao unija da zaključi ugovore sa drugim igračima i obavljaju zadatke & ndash; pametan posao s puno zagonetki i prikrivanja opasnost za život karaktera.

Maksimalni nivo razvoja lika u ovom trenutku & ndash; Jedanaesta. Igra je u beta testiranju.

Registracija Posljednja bitka će se otvoriti pred vama je mala, ali uzbudljiv u svijetu u kojem ne samo snagu i nivo, ali logika može pomoći da ostvari pobjedu!

& nbsp;

 

Posljednja bitka online registracije