Bookmarks

Došli smo u velikom broju ovdje

Alternativni nazivi: Moswar

online igre dolaze u velikom broju ovdje - ironično popularan besplatan browser igra. Sudbina Development Company objavila je utakmica u 2010. godini, a od tada, zahvaljujući njegovu izvanrednu humor, dolaze u velikom broju ovdje online je stekao širok popularnost. Igrati onda možete doći u velikom broju od gotovo bilo kojeg računala. Za sistemske zahtjeve za igru ​​su minimalne. Glavni uvjet je prisustvo preglednika. Upravljanje igra može biti jednostavno sučelje s mišem i tastaturom. Ući u Moskvi ciničnom svijetu ćete doći u velikom broju ovdje za registraciju. Možete doći u velikom broju da se pojavi kao, ili igraju ulogu Native Moskovljanin. Ovo je prema vašoj želji. Pridružite dolaze u velikom broju ovdje prilično jednostavan proces. Da registrujete novi lik treba da odlučite što želite biti, i unesite sljedeće podatke:

1) Unesite lozinku izmislio

2) Ova e-mail adresa

3) Prvobitno ime vašeg karaktera

Pritiskom na gore, možete odmah doći u velikom broju ovdje da se igraju i uživaju u zanimljiv zaplet online igre. Pridružite u igri dolaze u velikom broju ovdje da li ste stanovnik virtualnog kapitala Rusije. U pravednosti, treba reći da je igra prikazuje stvarni događaj u Moskvi danas, tako da je sve što se dešava vrlo blizu stvarnosti. Podigni glavu, ispravite ramena i ponosno marširali ulicom! Zapamtite, ko god da ste, šansa za uspjeh niko ne može oduzeti!

Ako ste odlučili da postanete native Moskovljanin, da se dokaže da je ovaj grad nije "gumene" i ne mogu biti primljeni sa svim dolaze u velikom broju ovdje raširenih ruku. Ali, ako želite da doživite poteškoće gradskog života za jednostavan pokrajinske, i dođete na moskovskom gost, onda morate ići naprijed. Dokazati da osvoji veliki grad ste silom! Nakon Moskva - za sve!

online igre Angry Kućni ljubimci pripremljen uzbudljivu avanturu. Ako želite preživjeti u ovom okrutnom i istovremeno prekrasnom gradu, budite sigurni da sede jednostavno nemaju.

Igra je dobro razvijena potraga sistema. Igrati online dolaze u velikom broju ovdje, od vas će se obavlja različite zadatke. I vi možete učestvovati u borbama. Na kraju krajeva, PvP sistem nije na posljednjem mjestu. Brave će cijeniti bore "od zida do zida". Za učešće u klan ratova, zalihe hrabrost i izdržljivost. Želite doživjeti nalet adrenalina? Postoji mogućnost da opljačkaju pleme ili čak banke. Kreirajte svoj banda zajedno i organizirati napade. Dakle, to će biti veće šanse za uspjeh.

Nazad na online igra dolaze u velikom broju ovdje imaju priliku da patroliraju ulicama, podmititi policiju, kopanje linija metroa, idu na posao, da se uključe u šoping, idem u teretanu da poboljšaju svoje telo, da pogleda u "Lovačko društvo", koji okuplja najbolje Dirty Rotten Scoundrels i još mnogo toga. Zauzet kao što možete vidjeti za sebe, dosta! Međutim, da zaista uspjeti, morate voditi računa o akumulacije kapitala. Gde bez novca u našem vremenu! Igra se pruža sljedeće resurse:

Dušo

-zvezdochki

-kristally

-Gold.

Lančanici, kristala i zlato može biti minirana u igri, a zatim potrošiti na razne power-ups i otkupa stvari. Med je univerzalni valuta. Uz pomoć bilo koje kupljene robe, zahvaljujući njemu, nećete odustati u bilo koju uslugu. Ali, da bi dobili med, možete samo stavljanje pravi. Kupite Med je moguće na bilo kojem nivou, čak i na početku utakmice. U ovom slučaju, igrati igre dolaze u velikom broju ovdje online će biti mnogo lakše.

dođu u što većem broju ovdje online igra se sastoji od 14 nivoa. Da biste prešli na novu razinu, morate dobiti određenu količinu iskustva. Vymerivaetsya Opit jedinice. Kako se nivo otvaranja dodatnih mogućnosti. U igri, sve je međusobno povezani. Na primjer, trebate pogledati na osnovnoj disk. Morate imati laptop, i možete dobiti samo ga kući. Kuća u zauzvrat, postaje dostupna u trećem nivou. Usput, ima svoje domove mogu uzeti podstanara i dobiti dodatni novac. Što se tiče rada, od 2. nivoa, možete dobiti samo u restoran, ili, još gore, za čišćenje WC-a za peni. A s povećanim nivoom priliku da se bolje plaćen posao. Nivo 5 će dati pristup rudnika, koja ima rezerve od kristala. Na 6. nivou, već možete ići kroz tunel da pratite likova pod nazivom "Krysomahi, zbog ubistva koje primaju 700 srebrnjaka. Odlazak na utakmicu, gledati poboljšanje svojih karakteristika (snaga, zdravlje, karizma, spretnost, pažnja). Pumpanje karakter, možda čak i postati veliki. To ima određene prednosti.

Pa kako to u velikom broju ovdje online igra i dalje cilj da se odmara svoje sučelje je vrlo jednostavno. Nećete imati problema s upravom i zahvaljujući informacijama list. Ova odlična online igra će zasigurno privući vam svježinu njegovih ideja. Humor inherentne u igri neće vas ostaviti ravnodušnim. Dođite provjeriti i proverite da li je odličan način da se uljepšati slobodno vrijeme! Koji je vaš ukus, da osvoji ili braniti Moskva? Brzo definirati i tvrdoglavo brani svoju poziciju. Neka bogatstvo osmeha na vas, što strana bi ste!

 

Došli smo u velikom broju ovdje online prijave