Bookmarks

Point Blank

Alternativni nazivi: Point Blank

& nbsp;

& nbsp; Danas, predstavljamo vam stvaranje programeri NCsoft, koji je postao poznat na prvom mjestu neprikosnoveni online hit Lineage 2. Ovo je Point Blank online igra u žanru tim Schutter prva osoba online. Sama igra liči na zanimljiv sintezu dinamičke bitaka karakteristika i laquo; Quake & raquo; i taktički komponenta svojstvene & nbsp; Counter-Strike. Postoji nekoliko koji odlučuju vaše abmundirovanie i status. Glavna stvar je sposobnost da puca što je preciznije moguće, jer u pauzi nakon virtualnog smrti dat samo 5 sekundi.

igrati igru ​​& nbsp; Point Blank online morate ići Registracija & nbsp; Point Blank. To zahtijeva vrlo malo, i to:

& nbsp;

1. & Nbsp; & Nbsp; Unesite svoje ime u igri (login).

& nbsp;

2. & Nbsp; & Nbsp; Unesite novu lozinku.

& nbsp;

3. & Nbsp; & Nbsp; Unesite svoju e-mail adresu ispod.

& nbsp;

4. & Nbsp; & Nbsp; Unesite osnovne informacije o sebi (spol, dob, i tako dalje. )

& nbsp;

5. & Nbsp; & Nbsp; Idi provjeri da ste stvarna osoba, a ne bot.

& nbsp;

6. & Nbsp; & Nbsp; Potvrdi svoj ugovor s općim pravilima igre.

& nbsp;

Nakon Point Blank Check je završen. Za početak Play & nbsp; Point Blank trebate instalirati igre na računaru. U tu svrhu:

& nbsp;

1. & Nbsp; & Nbsp; Na početnoj stranici Point Blank online idite na odjeljak & laquo; Preuzimanje igre & raquo;.

& nbsp;

2. & Nbsp; & Nbsp; Nakon toga, program će automatski početi instalaciju i laquo; & raquo;, Zapuskator nakon lansiranja, koji će preuzeti instalacijski program.

& nbsp;

3. & Nbsp; & Nbsp; Pokrenite instalaciju datoteke, i online igra & nbsp; Point Blank će početi da se instaliran na vašem računalu.

& nbsp;

Instalacija i upis u igri & nbsp; Point Blank vodi besplatno.

Programeri su nam nudi da zaroni u atmosferu borbenih operacija na različitim lokacijama, uključujući restorane, muzeje kineske četvrti, navijanje tunela podzemne gdje vagona su zuje pored vas. Dakle, igrati online & nbsp; Point Blank navijači umorni od zanimljivih lokacija uskoro.

U igri ste pozvani da postane borac zaraćenih strana. Grupacijama & ndash; klasik igre za ovaj žanr. To je terorista i specijalnih snaga. U & nbsp; Point Blank će morati igrati i ubiti od nas voljeni od drugih sličnih igara arsenal oružja. Pištolji, hard diskove, sačmarice, snajperske puške i granate. Sve to i još mnogo više na raspolaganju. Također, možete izmijeniti izgled vaše oružje (na primjer & ndash; zlatni kalašnjikov) i oprema za pravi novac, kao i za bodovima u igri.

Unatoč sličnosti s drugim sličnim projektima online igra Point Blank je i dalje karakteristična da je za ljubitelje uragan pucnjave pretvara u veliki plus. Umro je igrač gotovo odmah vratiti na osnovu njegovog tima i nastavlja da se bori. To čini igru ​​više dinamičan, a ne daje vam dosadno na ekranu računara, gledanje svoje prijatelje i neprijatelje pokušavaju namamiti monotono prijatelj - prijatelj zasjede. Nema vremena ili priliku da pasu & nbsp; neprijatelja sa snajperom. Ovo je igra za one koji vole i znaju kako da brzo pucati.

Čak i ako ste novi u ovim igrama, nećete biti teško prilagoditi se igri atmosferu i upravljanje. Zahvaljujući dinamiku igre vas odmah naviknete na tempo i počnu da ubijaju svoje neprijatelje bez malo opreza. Igra Interfejs je također ne napravite dugo vremena da se navikne na. Na stranici strukture igri možete pronaći u prodavnici, inventar, čekajući popis igrača, ogroman popis klanova i druge korisne informacije.

Nadam se da gore navedene informacije jasno da je Point Blank online igra je samo za vas. Dakle, ono što & nbsp; ne gubite vrijeme. Započni igru ​​Point Blank sada!

 

Point Blank Online registracija