Bookmarks

PlayerUnknown's Battlegrounds

Alternativni nazivi:

PlayerUnknown's Battlegrounds Igra Battlefield.

PlayerUnknown's Battlegrounds, koji su postali dostupni u martu 2017., nadmašili su sve rekorde prodaje. Za samo tri meseca, 7 miliona ljudi je kupilo, donoseći značajan profit kompaniji. Razvio svoju korejsku kompaniju Bluehole za takve platforme:

  • Windows
  • Xbox One
  • PlayStation 4

Projekat je rođen zahvaljujući Brendanu Greenu, koji je smislio pravac igre "Battle Royale". Sve je počelo kada je radio u drugim kompanijama na različitim projektima. Nakon što je vidio uspjeh tehnologija koje je primijenio, Brendan je odlučio da je došlo vrijeme za solo izvedbu. Njegova igra je multiplayer strijelac, realističan simulator preživljavanja, gdje se svi bore sa svim raspoloživim sredstvima.

Oživite po svaku cijenu.

Play PlayerUnknown's Battlegrounds u igri u isto vrijeme mogu tisuće igrača sudjelovati u jednom ili timskom načinu rada. Scenarij je jednostavan sto učesnika bačenih na pusto ostrvo u različitim dijelovima. Jedinstvenost je da odlučite kada ćete napustiti avion. Učesnici nemaju ništa što bi im pomoglo da ostvare misiju, ali sve ove stvari moraju biti na ostrvu, i samo ih treba pronaći.

Lako je reći

, ali nije lako završiti zadatak, jer samo jedan preživjeli ili grupa mogu postati pobjednici u slučaju timske igre. Inače, nagrada u slučaju solo nastupa je mnogo više nego u slučaju parove verzije. Morate pronaći komplete za prvu pomoć, oružje, samo stvari koje bi mogle biti korisne. Svi igrači ih love, a vrijedi pronaći predmemoriju kako počinje prava bitka, koja ulazi u klaonicu.

Ali ovo ne bi trebalo da uplaši one koji žele da preuzmu BattleUrten za PlayerUnknown. Naprotiv, svako će moći da pokaže šta je sposoban u uslovima stalnog konflikta. Ovde je sve važno, i sposobnost da se maskira teren, kao i mogućnost promene lokacije i ciljanog snimanja.

Oprema, oprema i oprema.

komada oružja je takođe kompletno, ali još uvek morate da ga nabavite. Ali na mašini, možete da pričvrstite mnogo korisnih komada od supercrkve i povećate zalihu sistema za gašenje požara. Izbor oružja poput ovog:

  • Pistols
  • Automatske mašine
  • Screws
  • Arbalety
  • Shotguns
  • Karabini
  • mitraljezi
Ali osim vatrene moći, postoje i hladna oružja, a ako nije pri ruci, čak će i tava i poker.

Podrška za kacige i prsluke različite jačine su takođe obezbeđeni. Ostala odjeća je također potpuno pristupačna, tako da se oblači sa ukusom. Ako ne pokupite ništa iz besplatnog menija, potražite u trgovini i kupite nešto modernije za pravi novac.

Nastavljajući na PlayerUnknown's Battlegrounds igrati, na red će doći da se upoznaju sa izborom vozila. Nema mnogo modela automobila, a karakteristike nisu sasvim različite, a kapacitet je unutar 2-5 osoba. Uz oštar preokret, oni se mogu prevrnuti, a isto tako i jako iznenađeni kretanjem pod vodom.

Ostaje da se ispriča o zoni na bojištu PlayerUnknown. Čim sletite na ostrvo, vidite sebe na mapi sa tri područja. Vaš zadatak je da ostanete u beloj zoni, eliminišete je od svojih rivala. Krug se postepeno sužava, tako da se stepen napetosti povećava, jer svi žele istu stvar kao i vi. Oko bijele označene plave teritorije. To je zona otuđenja, u kojoj učesnik tokom svog boravka na njemu povremeno dobija štetu, koja stimuliše akciju. Treća zona je crvena, tzv. Područje granatiranja. Kretajte područje kako želite, ali ostanite živi.