Bookmarks

Voyage Century Online

Alternativni nazivi: Piraty Online

& nbsp;

Online igra & nbsp; & Pirates ndash; Ovaj predivan svijet dalekih lutanja, u borbama na moru i na kopnu, u nepreglednim prostranstvima oceana i prekrasnih otkrića.

za igru ​​Pirati online će se uklopiti bilo koji ured računalo procesor Pentium IV 2 GHz, 128 MB grafička kartica, 256 MB RAM-a i 3,5 GB hard disk prostora, kao i pristup internetu.

igrati igre online Pirates, preuzimanje poseban program & ndash; igre klijent, koji će se povezati sa servera igara na internetu. Klijent ne zahtijeva instalaciju, samo unzip ga i pokrenite Pirates. exe.

Prijavite u igri & nbsp; Pirati Online izgleda. & Nbsp; Na prvoj stranici možete odmah uđe u igru ​​ako igra je već član mreže COD. Ako ne - Press & laquo; registrirati & raquo;, zatim unesite adresu e-pošte, mislim da se i unesite nadimak za profil igra, unesite isti broj na slici. Sljedeći, stvoriti igru ​​račun: da se i unesite riječ i ndash; Prijavite se kao i lozinku da uđe u igru ​​(login i password moraju biti isti! ). I naravno, morate pročitati i potvrditi Uvjeti pružanja usluge. Sve na ovom registraciji & nbsp; Pirati završen online.

Evo kako se igra & nbsp; Pirati online. Ali iznad svega, potrebno je da preuzmete ažuriranje, jer igra se stalno razvija, postaje sve više zanimljiv i uzbudljiv! Kada ažuriranje završi, možete provjeriti The Pirate vijesti i dobiti u igri klikom na natpis & laquo; početak igre & raquo;.

Ostaje samo da odaberete igru ​​server na kojem će biti u Pirates online & nbsp; da se igra. Ovo je vrlo važan rad. Na serveru Lieberthal dosta dobrih igrača, dobro tržište proizvoda, moćan savezima. Power postoji već podijeljena. Za vam više odgovara servera Treasure Island, vi ćete biti ravnopravno sa drugim početnici i brzo osvojiti impresivan gusar slavu. I onda probaš svoju snagu i Lieberthal.

Dakle, sve dosadne tehnički detalji iza, odaberite igru ​​server, unesite svoje korisničko ime i lozinku & nbsp; i hrabro početi play & nbsp; Pirati Online!

Na početku igre tvoj heroj je u luci. Da, također trebate izabrati heroj strme! Postoje od jedne do izabrati dva lika muškarca, dvije žene, sve od njih istaknuti nastup i ličnih kvaliteta, svi žive u različitim gradovima. Možete odabrati izgled, odjeću, frizuru heroj, mislite o tome glasno i strašan ime, kao što i priliči pristojan gusar.

Pirati Online registracija će vam napraviti u hrabri kapetan, lukav trgovac, radoznali istraživač i pronalazač novih zemalja i, naravno, na impresivan pirat! Igra je u potpunosti otkriti svoje talente i sklonosti, svježi vjetar u daleki lutanja diše u tebe hrabrost i dobro raspoloženje.

Pirati s online igra jednom i za sve će osvojiti vaše srce grandiozan pomorskih bitaka koje uključuju desetke brodova, koristeći različite metode borbe. Pomorske trgovine još od Velike Cortez zavesti sa svojim raznolikost, raznolikost proizvoda i zemalja. Kao pravi mornar, njegova duša (i novca) ste uložili u svoj brod, a to će biti vaš vjerni prijatelj, odvest će nas udaljene obale, na njemu se odoleesh neprijatelj i, ako je potrebno, da se spasi još od smrti. Ne zaboravite, u drevnoj pomorsku tradiciju, da bi brod prekrasan ime, što će donijeti sreću.

Pirati s online igra & ndash; pravi istorijski i geografski enciklopedija XVI stoljeća, a sve avanture, putovanja i otkrića u previše stvaran. Sebe otkriti novi kontinent, da prodre u tajnu egipatskih piramida & ndash; šta bi moglo biti primamljivo?

Ti ćeš proći brojne misije, zadatke, postupno učenje mudrost svih igara, a onda će riješiti zbunjujući zadatak pronaći drevne blaga, od kojih neki mogu biti prošlo samo sa prijateljima-saveznicima.

Igra ima user-friendly i udoban igranje chat forum na kojem možete razgovarati s prijateljima zajedno za rješavanje teško, ali uzbudljiv zadatak pronaći sve odgovore na igru, i samo provesti vrijeme u ugodnom razgovoru.

Sretno u igri, hrabri mornar!

& nbsp;
 

Igra Pirati Online registracija