Bookmarks

Pirate Kod

Alternativni nazivi: Pirates Tide of-Fortune

Kodeks pirate - gospodo sreće.

Kodeks Pirate igra koja će zadovoljiti sve ljubitelje pomorske avanture i Pirate avanture. Igrač dobiva priliku da uronite u romantiku života na otocima u beskrajnom okeanu, gdje je glavni posao je razvoj i zaštitu svojih teritorija od drugih igrača, gladni za jednostavan obrok. Izbor ove igre, i sam korisnik treba da postane gospodin sreće, što bi dovelo u otok za ekonomski prosperitet i vojske. Kod Pirate online - je multiplayer igra pretraživač, koji je već prijavljen više od 11 milijuna korisnika, imaju priliku da se bore jedni sa drugima, sa kompjuterskim neprijatelji ujedine u sindikate, a svakako stvoriti radi zaključivanja trgovinskih sporazuma. Ovaj projekt je vjerojatno vojna strategija, ali se ne može kreirati bez razvoja jaku vojsku i ekonomiju flote.

Nachalo igre Pirate Kod i njegove karakteristike.

Chto filibusters da dopuni redove, nacrt Kod Pirate registraciju je potrebno. Da biste to učinili, korisnik mora ispuniti u obliku, koji se sastoji od nekoliko redova, da smisli ime, e-mail adresu i lozinku. Možete se povezati na utakmicu pomoću računa na društvenoj mreži. Odmah nakon registracije igrača udara u morima, među kilometara vode izgubio malom otoku, a to će postati novi dom, koji će početi sa izgradnjom velikog piratskih moć. U sklopu treninga prva stvar koju će igrač morati izgraditi zgradu za proizvodnju potrebnih resursa, postoji nekoliko:

  • Rom, proizvedena u fabrici, to je pijan bez izuzetka - Pirates radnika i onih koji se bore;
  • Zoloto, depoziti su na otoku, ali nije moje nije dobio;
  • Derevo, kao što je na otoku da bi ga dobiti, trebate obaranje.

V osim resursa ekstrakciju igri morate razvijati nauku, kulturu i vojska. Predaja projekta u igrača su četrdeset različitih vojska borbene jedinice i mornarice, možete čak i stvoriti strašan mora čudovište Kraken. Također, sve vojska može se podijeliti na vrste, svaka od njih ima jedinica za odbranu i napad:

  • Piraty
  • Naemniki
  • Eskadra
  • Armada

Dlya da će stvoriti vojsku i mornaricu treba izgraditi komandu i borbu protiv izgradnje, poboljšati njihov nivo, da sprovedu istraživanje naprednih oružja i oklopa. Sve ove akcije, kao i same vojske zahtijeva troškove održavanja resursa. Činjenica da možete dobiti na otoku, a zatim tukli talasi na obalu nije dovoljno da se stvori prekrasnim pogledom na državu. Da bi postali istinski bogati, može se bavi samo u Pirate ribolov, pljačkajući susjedne otoke, za napad trgovačkih brodova i pomorske tvrđave. Ako je vojska i dalje slaba, pa čak i rat nije baština, možete kreirati trgovačko poduzeće i poslovanje. Preko mora, nalazi zalihe blago i njihovo oduzimanje donosi nije loš profit. Alone biti tužan, tako igrati Pirate Kod je mnogo zabave s prijateljima. U okviru ovog projekta, možete otići posjetiti i gledati ga od drugih, za obavljanje diplomatskih i trgovinskih odnosa sa različitim igračima, udio sredstava i naučnim dostignućima, pomažući da transformiše vojne sile i njihovi prijatelji u gusari. U ovoj strategiji, možete kreirati sami ili se pridružiti Reda postojeće. Reda za pravi, kapetani dobijaju titule i zvanja. Okupljeni u Redu, igrači u kombinaciji za stvaranje moćne efikasnu vojsku, možete ga koristiti za zgrabite kolonije i zaštititi ih od kraljevske vojske.

Kodeks Pirate vrlo zanimljiv i nevjerojatno šarene igra s odličnim grafike i dizajn zvuka.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more