Bookmarks

Phantomers

Alternativni nazivi:

Igra Phantomers preživljava i spašava svijet.

Novaya multiplayer online igra Fantomeri gamenet pružaju priliku svim fanovima vojnih bitaka da učestvuju u borbi za spas poznatog svjetskog poretka. Priča o igri govori o porijeklu tajne organizacije Knosisovih pipaka terorističkih grupa raširenih širom svijeta. Lideri organizacija traže vojne udare i postavljaju svoj red i preuzimaju vlast u svijetu. Ujedinjene nacije su preko svog obaveštajnog biroa osnovale privatnu vojnu kompaniju Phantomers, koja uključuje volontere i redovne trupe iz celog sveta. Svrha međuetničke vojske je da uništi sve članove Knosiše i njihove vođe.

Crnogorci koji su ušli u vojsku pod okriljem UN-a, postajući jedan od ljudi koji su izdavali naredbe odozgo, neophodno je da se nosi sa misijom da očiste područja od terorista u različitim zemljama. Ovaj strelac u prvom licu će dati osećaj realnosti na bojištu, gde su vojnici opremljeni i naoružani do zuba najsavremenijom tehnologijom, blizu metaka, ali zbog najbližeg ugla može leteti borbenim neprijateljskim bespilotnim letelicama ili razbiti eksploziju mina koji mogu napraviti veliku rupu u zidu. Specijalne operacije se provode širom svijeta, igrači će doći do džungle i pustinje, morat će gaziti kroz divlje šume i boriti se na ulici. Lokacije su popunjene ne samo dobro naoružanim neprijateljskim borcima, vojnici svuda očekuju opasne zamke i vješto planirane sabotaže.

Poprobovat sebe kao dobro obučenog profesionalnog vojnika može biti, samo ako Phantomers preuzme igru ​​kao klijent, to je odlična kvaliteta grafike, realni likovi koji se ponašaju kao pravi ljudi, puno modernih oružja i opreme boraca. Muzička pratnja i zvučni efekti stvaraju jedinstvenu atmosferu i iluziju postojanja na pravom bojnom polju.

Obzor igre Phantomers.

Skachat Fantomers igra može biti na bilo kom ličnom računaru, jer ne zahteva nikakve posebne sistemske zahteve za količinu memorije i slobodnog prostora na vašem čvrstom disku, pokrenuta je čak i sa starijim verzijama Windowsa XP. Prvi put u igri, korisnik se upoznaje sa svojim prvim likom, njegovo ime je njegov nadimak. Što se tiče novaka nadimak dobro naoružani, on je u arsenalu pištolja, mitraljeza i snajperske puške, ne razmatra taktički nož. Nakon toga, nakon što su stekli borbeno iskustvo, igrači će biti otvoreni, a ostali borci:

  • Viktoriya, ona je mlada devojka iz Rusije, volonterka u svojoj opremi uključuje zaštitnu dronu;
  • Molotni borac iz Sjedinjenih Američkih Država, korištenje touch-minute svoje prednosti;
  • Voron, plaćenici iz Alžira, izdao je subverzivni dron;
  • Chernaya mačka, specijalni agent porijeklom iz Indonezije, oružje sigurnosne tornjeve;
  • Biskup, Evropljani iz Holandije, profesionalni vojnik NATO-a, majstorski koristi bacač granata.

Fantomeri igra u kojoj tretman nije manje raznolik od lokacije i vojnika, svih njih šest - bitka za sebe omogućava nam da razvijemo osobne kvalitete za pobjedu u modu koji želite poslati na svjetlo određenom broju neprijatelja. Team Deathmatch vam omogućava da se borite sa grupom drugih igrača koji sede ispred monitora. Podrivanje jednog od tipova borbe, igrači se međusobno bore, svrha jedne grupe da potkopa poziciju neprijatelja, a druga da zaštiti svoju bazu. Ostali modovi također podržavaju interakciju između igrača, u kojima pobjednički tim preživjelih.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more