Bookmarks

Pet Party

Alternativni nazivi:

Dobra igra Pet Stranka za mališane. Ako je vaše dijete nikada nije imao dom ili male životinje ne može početi svoje životinje zbog alergije ili bilo koje druge bolesti, ali imaju malo četveronožne prijatelja oduvijek želio, onda je ovo igra - vaše idealno rješenje. Sada beba će biti u stanju da se brine sa svojim mala stvorenja, razvijati ga i hraniti. Pored toga, sistem će stalno ponuditi obavljanje uzbudljive zadatke i zadatke. Dovršavajući zadatke za sustav će dati dodatne bodove, bonuse i razne poklone za vaše mala stvorenja. Pet Party online - to je velika i vrsta programera igre Plinga Play. Ovdje možete dobiti bonuse i gostujući njoj svakodnevno. Nakon pet dana, ako se redovito svaki dan idu u igri, sistem će vam napraviti iznenađenje poklon, i tako svaki put! Vizualizirati ono što je tako u ovoj igri, možete ga testirati klikom na gumb "Pokušaj» na dnu obrasca za registraciju.

Prije toga morate nositi s bilo kojim igra iz Plinga, nešto za vas registracije Pet Party će se održati vrlo brzo. Točnije nećete morati registrirati za početak igri ćete biti dovoljno samo da se prijavite u PP pod svoje prethodno registriranih podataka. Ako je ovo vaš prvi susret, onda se pripremite za činjenicu da morate ispuniti poseban obrazac. Game sučelje razumljiviji govore igrača, to se može prevesti na ruski, zamjena američku zastavu u gornjem desnom uglu ekrana (ovo je ekran igre, a ne stranice igre) u Rusiju.

1. Desno u sredini ekrana igre u ispred vas će biti predstavljena obrazac za registraciju. Opcionalno, možete se prijaviti na svoj račun na Facebooku, ako ne - u top box igru ​​pod nazivom «E-mail» će morati dati svoju e-mail adresu.

2. Line "Password" će morati popuniti na sebi svojstven lozinku za pristup članove. Preporučuje se da se izabere dovoljno sigurne lozinke igrati igru ​​Pet stranke bio siguran i pouzdan.

3. Zatim, sistem traži od vas da unesete korisničko ime u odgovarajuće polje. To je kako će raditi administracija Plinga u ovom i drugim igrama ovog projekta, jer registraciju jednom, vi ćete koristiti svoj račun i da se prijavite na druge igre ovog studija za razvijanje.

4. Tako da možete završiti registraciju u sustavu što je prije moguće i počeo da igra za kućne ljubimce stranke će morati prihvatiti korisnički ugovor i pravila sistema. To možete učiniti tako što je ptica u prvoj liniji "Slažem se."

5. Ako želite da primaju redovne e-mail poruka iz administracije, stavio ptica u sljedeći redak, "Želim da se pretplatite na" ako ne, možete ostaviti ćeliju prazno.

6. Kliknite na "Registracija".

Kao što je prikazano, igra može očarati dijete ozbiljno i trajno, također igraju Pet Party za besplatno, a ne morate instalirati nikakve dodatne sponama.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more