Bookmarks

Pro Evolution Soccer 2014

Alternativni nazivi: Pro Evolution Soccer 2014

Igra Pro Evolution Soccer 2014 je novi video igra razvijena u žanru sportskih simulacija. Ova igra se smatra potpuno novi sportski simulator nogomet.

Igra Pro Evolution Soccer 2014 PC se smatra deseti verziju igre, koji je objavljen za PC.

Graphics za PES 2014 PC je značajno poboljšan, te su promijenili zahtjeve za osobna računala. Za početak igre u PES 2014 od postavki računalo ne smije biti manji od sljedeće:

1) Intel Core 2 Duo 1,8 GHz - procesor.

2) 1 GB - RAM-a.

3) 8 GB - hard disk.

Prije programeri igre se preporučuje da gledati Pro igra PES 2014 video. U video pokazuje sve karakteristike igre i igre specifičnosti.

Preuzimanje Pro Evolution Soccer 2014, možete naručiti nakon utakmice na službenoj web stranici, kao i drugim gaming web stranicama koje nude ovu mogućnost.

igra PES 2014 možete preuzeti i kroz boot datoteka zove torrent. Ali za to ćete morati preuzeti posebnu datoteku i instalirati program na računalo.

na utakmici PES 2014 ćete igrati na novi motor, koji će vam pružiti mnogo novih mogućnosti.

U ovoj verziji igre ste na čekanju za mnogo realnija slika i kompletan svestranost.

U igri PES 2014 igrača su počeli da komuniciraju jedni s drugima i bolje raditi varljivo manevre protiv protivnika.

će se razviti za utakmicu licencirani Azijska liga prvaka, te će biti uključeni u PES 2014 timu, koji nisu ranije bili u igri.

Prije nego počnete igrati u PES 2014, morat ćete upoznati glavne komponente igre:

1) Jedinstveni loptu fizike. Veliki naglasak u igri će biti na kretanje loptu, njegova brzina, koji je vlasnik. Će biti prikazan u antropometrijskim igrač igra, visina lopte - sve to će biti prikazan u igri.

2) sistem stabilizacije i đu. Sa poboljšana u ovom području vašeg igrača će dobiti maksimalnu slobodu djelovanja. Sve će utjecati jedni na druge vrlo dobro biti, prikazuje se borba između igrača.

3) emocije. Fudbalski navijači će utjecati na emocionalno stanje svog tima. Moral igrača će uticati na emocionalni i fizičkog stanja tim u cjelini.

4) individualni stil. To je stil vašeg igrača, za koji ste dobili određeni broj bodova.

5) Tim igru. U ovoj verziji, vidjet ćete novu taktiku, postavljanje igrača. Iz onoga što ste stavili zadatak igrači će objesiti svoju pobjedu.

6) Kernel. Igra je čeka da dobije reakcije i osjećaje igrača, kao i novi sistem kazni. Preporučeni oblici detaljno igrači na njihovim licima i kretanje igrača na terenu.

Igra PES 2014 će vas iznenaditi sa svojim mogućnostima i karakteristikama u svijetu nogometa. Uronite u svijet neverovatnih sporta, koji već dugi niz godina bio je u srcima miliona ljudi.

Doživite najneverovatniju osjećaj pobjede uz nogomet igra PES 2014!

 

Pro Evolution Soccer 2014