Bookmarks

Perfect World

Alternativni nazivi: Ideal World

Online igra & nbsp; & Perfect World ndash; multiplayer RPG razvijen u Kini. Igra je bazirana na kineske mitologije i osvojio ne samo publiku miliona istočnog svijeta, i uspješno marširaju po evropskim zemljama. Oslobađanje od ruske verzije održan je 2008. godine, nakon čega su svi navijači i laquo; World of Warcraft & raquo; i & laquo; Lineage 2 & raquo; Imali smo priliku da u potpunosti online cijeniti prednosti Perfect World.

Pridružite im se i vi možete, naravno, već registrovane. Onda odmah napomenuti da korisnik zna pošte Mail. upis ru u igri & nbsp; Perfect World ne treba, samo se ovlastiti Vaš e-mail. Za ostale igrače da se pridruže autentičnom Prvenstvo & nbsp; Perfect World Online registracija nije ništa komplikovano & ndash; unesite adresu tekućeg računa e-pošte, prijava, lozinke i verifikacija kod slika. To je vjerojatno sve, registraciju Perfect World završen.

Očigledno i neosporna prednost, koja ne može & laquo; pohvaliti & raquo; većina online igračke, možete uživati ​​već počinju igrati online Perfect World. Riječ je o stvaranju lika, fleksibilniji sistem koji nas je ponudio dizajneri, tzv prilagođavanje. Igra Perfect World predlaže da se stvori jedinstveni karakter, koji su modifikovati i ispravljanje gotovo sve svoje vanjski parametri (proporcija tijela, lica, nos, usne, oči, do širine učenika), kao i dijelove odjeće. Kao rezultat toga, u Perfect World će igrati ne jedan od uobičajenih igre klonova, i vrlo originalan, napravite karakter. Izbor rase stvarno svodi na mali broj, ali onda ako je moguće, kao što je opisano gore, ona nema nikoga da zažaliti. & Nbsp;

Game & nbsp; Perfect World ima svoje rase:

  • Ljudi, među kojima su ratnici i magovi
  • Zoomorph koji se može pretvoriti u životinja
  • LED, negdje u neposrednoj blizini više poznati nas vilenjacima, ali imaju krila

Također, tu je i dalje klanovi: & laquo; Ancient & raquo; i & laquo; Amphibians & raquo; - & Nbsp; mistične i misteriozna stvorenja. Svaki zastupnik ima određene prednosti u odnosu na druge, neki supersile i nekoliko kineskih etno-čipova na slici. Svaki & laquo; ogranak & raquo; Ona ima dvije klase i ndash; Bol magosposobny i militantne. Play & nbsp; Perfect World može biti sam ili da se pridruže klan / grupa, iako za toplom prijemu nekoliko desetina nivoa vam se desi da radite.

Ako ste se pitali, to označava broj funkcija ovog RPG, onda ste konačno odlučili da pre & nbsp igrati igru, Perfect World, ili stajati na marginama. U većini slučajeva, igra se sastoji od različitih zadataka (na složenost i razinu tolerancije) zadatke koji igrač dobija od NPC-znakova. & Nbsp; Osim zadataka svoj lik čeka ispunjen život & ndash; on može napraviti prijatelje, zaljubiti se i započeti porodice, imaju hobi i razvijati svoje individualne sposobnosti. & Nbsp;

Igra Perfect World & nbsp; online na raspolaganje svoj lik 44 lokacije između kojih posluju međugradski portalima. Proći kroz ovaj & ndash; zabava, naravno, ne besplatno. & Nbsp; Međutim, u prodavnici možete kupiti nosač (medvjed ili Panther), ili uzeti vožnja na zoomorfne, ako on to ne smeta. Pa, u najgorem slučaju, može planinariti. Iako, netko iz ove loše? World vidjeti i hellip;

Ukratko, Perfect World online igra u kojoj morate da pogledate, kao show (i čak u najboljem svjetlu! ) I žive u stvarnom životu legendaran sa njihove vrste. Po mom mišljenju, majstor Kina pokušala da budem fina & hellip; Pa, barem ovdje.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more