Bookmarks

Pandaemonic

Alternativni nazivi: Pandaemonic

Igra Pandaemonic - Lords legija je strateška igra u kojoj možete igrati pravo u preglednika. Akcije u ovoj igri razvili pusta svijet mašte, gdje je rat.

Vidjet ćete da se proširi na teritoriju njihove carstvu Pandaemonic - Lords legija online i boriti [ 1] Other Lords - demoni za svetsku dominaciju, a naslov Archdaemon .

Da bi se postigao od svojih ciljeva Pandaemonic - Lords legija Online Morate da se spase resurse i [2 ] da proširi svoje dvorac pomoću više strašan elemenata.

Pandaemonic - Lords legija registracija odvija izravno na početnoj stranici. Registracija ćete biti na engleskom jeziku, ili bilo koji drugi, koji pruža pristup stranicama. Da biste registrovali u igri Pandaemonic - Lords legija Trebate:

1. Na glavnoj stranici sajta popuniti obrazac.

2. Unesite adresu e-pošte.

3. Misli pouzdanog kombinacije lozinku i unesite je.

4. Potvrdite ušao lozinku. Da biste to učinili, ponovo pisati u formi ispod.

5. Označite okvir pored stavke, što ukazuje da se slažete sa sporazumima sajta i treba da pošalju informacije o igri.

6. Kliknite na " Igrajte sada besplatno " .

Nakon završetka ove korake, možete uzeti u obzir sebe registrirani korisnik.

Igra Pandaemonic znači da ćete pozvati krvoločni od demona, da prikuplja njegove legije nemilosrdni čudovišta i poslati ih u borbi protiv Wylar i ostalo lordova demona.

Play Pandaemonic - Lords legija vas, zaključivanja ugovora s prijateljima na odoljeti a Mighty [ 2] protivnika. Keep jedni drugima Trade resursi i nudi svoju pomoć u borbi.

Sobieraj , sve više i više legije i dostaviti ih u Uniju bitku. zajedno sa svojim saveznicima, u da slomi svoj neprijatelji i osvojiti svijet!

U Pandaemonic - Lords legija igra vas potpuno će biti u vašem pregledniku i vi ne treba nikakva dodatna instalacija ili [1 ] opterećenje klijent - a registrujete na sajtu i početak reprodukcije odmah!

Pandaemonic - Lords legija Online će vas upoznati sa sljedećim jedinicama:

1. Possessed Wylar. Oni nemaju slobodu volje , to ugroženih i nikada ne sme biti pojedinačno. Oni su poslušni.

2. Spustite Daemon. Oni se smatraju temelj svakog legije. Ove borbi učinkovitost je uravnotežen, imaju dobre izdržljivost, dovoljno Martial snage i jednostavan uzrok .

3. Shadow Walkers. Oni mogu da se sa svojim neprijatelji i izvještaj svoje prednosti i slabosti , veličina njihovih legije i objekti koji su u tvrđavi neprijatelji .

4. Golem. Oni pomažu Vaše Legion da žive duže. Oni zadirkivati ​​svoj neprijatelja.

5. Raging Beast. On bjesnio zvijer Monster koji nema milosti. Oni imaju velike mišića oštrim zubima wild Fury i još mržnju svakog živog stvari.

6. Vatra Elemental. Oni koriste plamen brzo radi i oni imaju veliki niz različitih subjekata.

Pandaemonic - Lords legija - fascinantna igra s pozitivnim aspektima, koji će vam dati prekrasne trenutke.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more