Bookmarks

Overlord Fellowship of Evil

Alternativni nazivi: Overlord Fellowship of Evil

Game Overlord Fellowship of Evil: zlo se vraća.

20. 10. 2015. godine napustio je igru ​​Overlord Fellowship of Evil u žanru glumačkog glumca, postajući proširenje prethodnih dijelova. Developer Codemasters je rekao da je ova vrsta eksperimenta za povratak klasičnom porijeklu tehnologije igranja.

Igrači vide situaciju odozgo, a ne otvoreni za razmatranje šireg polja djelovanja. Možete postaviti jednu kampanju ili sarađivati ​​sa četiri prijatelja za prolazak zajedničkog. Razviti osnovnu igračku za najpopularnije platforme:

 • Xbox One
 • Microsoft Windows
 • PlayStation 4

Mnogie koji su uspjeli preuzeti Overlord Fellowship of Evil i isprobati ga, izrazili različita mišljenja, a nisu svi bili zadovoljni. Uzimajući u obzir tvrdnju, autori obećavaju da će kasnije objaviti ažuriranu verziju, koja će biti ispravljena u pogrešno vrijeme.

Vaša uloga je jednoznačno istinsko zlo!

Ako ste navikli da birate između oklopa i blistavih sjaja vitezova i njihovih protivnika, vitezova, ali ne tako blistavih, developeri ove zabave odlučili su sve za vas, ostavljajući samo da kontroliraju sile zla. I neće se miješati, to je pogled na mršave gremline sa pohlepnim očima. Da te ljepotice i ti moraš upravljati, ako preuzmeš Overlord Fellowship of Evil.

U prethodnom dijelu gremlini (sluge) su izgubili svog gospodara Tamnog Gospoda, i oživjeli mu nedostaju vještine. Dugo su trpjeli nasilje, gledajući sretna lica seljaka, zelene livade i mirisne cvjetne leptire. Dugo kao bogohuljenje ne može tolerisati tamnu dušu, a pleme gremlini su otišli u pećinu, pronašao je knjigu drevnih čarolija koja se zvala četiri sluge tame.

Izvešteni demoni su neprijatan posao koji uništava čoveka koji je stvorio svet haosa, da udahne teror u duše ljudi. Tek nakon svih priprema možete ponovo pokušati da oživite Mračnog Gospodara, ali za sada, molim vas, pozdravite četiri čudovišta:

 • Vsesilnaya nekromant nekada pogrešno održan ritual i to je bio raznesen na komade, ali sada se vratio u posao;
 • Ustrashayuschy moćni ratnik u svoje vrijeme nije uspio napasti kamene trolove, i umro, ali se sada vratio;
 • Zlobni patuljak je ubijen od strane člana Bratstva zla;
 • Temni elf je bio patuljak njegov najnepristupačniji neprijatelj.

dodeljen svakom karakteru svoju ulogu u novoj istoriji Overlord Fellowship of Evil na PC-u. Napadaju u frontalnom napadu, rade sa udaljenosti, koriste magiju i oslabljuju neprijatelje. Da su postali jači, moramo razviti svoje vještine slanjem u bitku koja će biti dovoljna. Uskoro će biti moguće nadopuniti njihove talente dodatnim vještinama za opremanje različitih oružja i opreme.

U poređenju sa prethodnim delovima Overlord FOE, vidimo razlike u principima vojne akcije ranije naglašavanja masovne zavarushku sada heroji su dobili svoj gremlins mignon sa osobnim setom kvaliteta koji također mogu pumpati.

leva i crnog humora koji su tako impresionirali igrače i naoružali ih, zajedno sa oružjem, možete ići u selo kako biste učestvovali u pljački, uništavanju domova, uništavanju stoke i porobljavanju ljudi. Neka neko i vjeruje da je Project Overlord malo rustikalan, u dinamici zla i nije odbio.

Minimalni sistemski zahtjevi

 • OS: 64 bit / Windows 7 (i više)
 • Pamyat 4 Gb
 • Protsessor: Intel Core i3 Series / AMD FX Series (bolje)
 • Video: AMD HD4850 ​​/ Nvidia GTS250 (bolje)
 • Mesto prostora na disku: 5 Gb
 • DirectX: 9. 0s
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more