Bookmarks

Overkings

Alternativni nazivi: OverKings

Online igre Overkings & ndash; prilično mlada multiplayer preglednika RPG. Ako ste umorni od igračaka i laquo; zakopčana & raquo; pravila i konvencija, dobrodošli fantastičnog srednjovjekovni svijet Overkings online & ndash; svijetu u kojem će se dati svoj heroj potpunu slobodu djelovanja i to je za & laquo; ništa se neće & raquo;. & Nbsp;

Mi smo počeli, naravno, da se stvori lični račun. Imajte na umu da su online prijave Overkings odmah nudi da izaberete klasi vaš karakter. Osam klasa & ndash; Amazonaka, Witch, Wizard, Barbarian, Dryad, Enchantress, i Assassin Sentinel. Vi samo dati ime njegovog karaktera. Osim toga, unesite korisničko ime (e-mail adresu) i lozinku i pristati na pravila i korisnik sporazum. Ova registracija Overkings & nbsp; je završen.

& nbsp;

kako bi bili sigurni da je upis u igri Overkings uspješan i ići za krunu Svemogućeg! Naš karakter je gotovo stvorio i sada možete odabrati ga struke, da se upoznaju sa njegove karakteristike. Heroji, a ne proizvoljno podijeljena na pozitivne i negativne likove, jer kao što smo ranije rekli, svatko može Overkings igra po njihovim pravilima. Pod ovim & laquo; demokracije & raquo; To znači da nećete pitati za dozvolu, kako bi se napad na neprijatelja, pa čak i više, tako da ga opljačka. Niveliranje svoj lik ovisi samo o vašim željama i ndash; & Nbsp; želite da se bore, posjetiti mjesto borbe, žele biti bogat, koja se bavi trgovinom i ekonomiji, ali žele avanturu, pridružiti klanova putnika i otići na putovanje kroz neistražene staza ima ovaj misteriozni svijet.

& nbsp;

Overkings online igra u kojoj igrači nastupati protiv okoliša (uz razne čudovišta i šefova) i protiv igrača (prirodni bitka). Pored zadatke u ovoj igri modu, možete sudjelovati u zarobljavanju brava i imaju iskustvo u borbi, da osvoji vlast i resurse za bogate na račun pobeđenima. Ako želite ići mirnije & ndash; graditi dvorce, koja se bavi vađenje resursa, razvijaju svoje vještine taktiku ratnika i uživati ​​u ljepoti oko vas. Ako se dovoljno bogat, vi ćete biti u mogućnosti da priuštiti bilo artefakata i oklopa, od kojih su ovdje veliki broj, a koje će uvelike pomoći da igrate & nbsp; Overkings prolazi najmanje štete.

& nbsp;

Overkings online igra se sastoji od pet regija (lokacija):

- Berville, Dolina Oaze, mirnom mjestu okružena šumom u dolini Gvirdol;

- Conchobara, grad-biser svog kraljevstva;

- Anomikon, grad ruševine, gdje je haos, bolest i ludilo;

- Veron, kada žive u kraljevstvo, a sada i ndash; lov vukodlaci;

- Norliht & ndash; kraljevstvo Lady snijeg & ndash; Kraljica Hel.

Svaka regija ima povijest slave i padova u svako živo biće -oborotni različitih zombija, ljudi-gigantima. Sve ove legende, i nevjerojatno zarazna igri & nbsp; Overkings online sa svakim novim potraga postaje sve više i više uzbudljivo.

& nbsp;

Osim toga, čekate & nbsp; veličanstvenih prirodnih pejzaža u kvalitetu grafičke performanse, kao i komunikaciju s ljudima blizu vas sa istim interesima. Nakon igrajući igre online & nbsp; Overkings nije nužno isti, uvijek postoji mogućnost da se uključe u klan istomišljenika ljudi i zajedno s njima da marširaju na glavni cilj & ndash; krunu Svemogućeg. & Nbsp;

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more