Bookmarks

Odraz svemira

Alternativni nazivi: Odraz svemira

je odraz Universe Online & nbsp; - ovo je shareware multiplayer igra u žanru naučne fantastike sa jedinstvenim ekonomskog sistema. Online igra & nbsp; Odraz svemira & nbsp; Nemojte gurati igrač na posebne zahtjeve sistema računalo.

Prijavite u igri & nbsp; Odraz svemira & nbsp; je jednostavna i neće uzeti puno vremena. Registracija & nbsp; Reflection svemir će vas pitati da unesete korisničko ime i ndash; ime, & nbsp; po kojima se ulazi u igru, lozinkom nadimak & ndash; naziv pod kojim ćete znati u igri, e-mail box. Također, odraz Universe Online & nbsp; registracija će tražiti da napišete vrstu grafičku karticu. Na kraju ćete morati pristati na uslove korisnički ugovor, kao i da usvoje pravila igre. Zatim pokrenete igru, morat ćete preuzeti klijenta & ndash; poseban program koji je instaliran na vašem računalu i optimizira vaše internet saobraćaj istovremeno smanjuje mogućnost grešaka u prikazivanje grafike.

Odraz Universe Online igra & nbsp; To omogućuje korisnicima dok oni igraju u odraz svemira, zaraditi novac u borbama ili prodajom predmeta proizvedenih, a zatim & nbsp; novac prevesti na prave. Za proizvodnju hrane, oružja i drugih predmeta u cilju njihove naknadne preprodaje, morat ćete pogledati na resurse mjestu. & Nbsp;

& nbsp; Na početku igre ćete dobiti sačmarica sa kaseta i minimum komplet. Ovo je izvrsna prilika da testiraju svoje snage u pucnjavi, a istovremeno uživati ​​u elemente 3D Shooter (games- & laquo; strijelac & raquo;), koji sadrži igre Refleksije Universe Online. & Nbsp; S ovom oružje može se loviti faune planete.

Za svoj lik u igri je veliki potencijal trgovina

- Shop gdje možete kupiti sve što vam je potrebno i ndash; od oružja do hrane,

- kupovina, u kojem možete učiniti nešto hitno da se proda, da hitno dobiti sredstva

- & nbsp; aukciji u kojoj ste postavili svoj vlastiti jedinstveni proizvod.

& nbsp; vaš lik može izabrati svoj put za razvoj i izradu novca u bilo kojoj od oblasti:

- proizvodnja,

- prikupljanje,

- proizvodnju oružja

- poljoprivreda,

- servis snagama Samoobrana

- političke aktivnosti,

- kreiraju svoje punopravne kockanje,

- stvaranje i razvoj njegovog klana.

Iako je ekonomski model u igri što je bliže stvarnosti, ipak, kad si u igri & nbsp; je odraz Universe Online, zatim uronite u svijet Zemlje sedmog milenijuma. U & nbsp; dobro napisano nijanse igre svijeta, njegove vrijednosti, sistem društvenih odnosa i kulturne karakteristike.

Da biste igrali & nbsp; je odraz svemira, onda morate biti u mogućnosti da koristi tijekom borbenih prirodnog skloništa & nbsp; - nećete moći Dodge leteći metaka. Za udaraca na gol neće morati da kliknete na ruku, jer sistem radi prizor. Osim toga, programeri igre uveli zanimljiva opcija i ndash borbenih sistema; Ako ste slučajno & nbsp; će pucati, možete dovesti do oštećenja svoje saveznike. Igra ima veliki izbor oružja, vještine koje vaš lik će rasti zajedno s razinu rasta.

Kao što igrati online & nbsp; Odraz univerzuma, možete izabrati jedan od osam borbenih profesije koje riješiti sve poslovne pitanja i daju svoj novac na bojnom polju.

Još jedna prednost ove igre je da se vaš lik, ako je potrebno, može promijeniti svoju profesiju bez gubljenja sposobnosti i iskustvo.

Ova igra će vam potapati u gotovo stvarnom svijetu budućnosti nakon velike katastrofe, a tamo ćete biti u mogućnosti da zaradite novac za život na Zemlji u ovom trenutku.

& nbsp;
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more