Bookmarks

Red Magic

Alternativni nazivi: Red Magic

Red Magic u najboljoj tradiciji akcije

U obožavateljima masovnih bitaka, fantastičnim specijalnim efektima i dinamičnim akcijama, igra Reda magije, objavljena 2010. godine, već je poznata Ovo je klasičan proizvod sa multiplayer igrom u žanru akcije i upotrebom bliskih i udaljenih borbi, različitih vrsta oružja i magije.

Developers su mu dali najpovoljnije karakteristike, čineći je sjajnom i uzbudljivom, bez kompliciranja principa kontrole za igrače. Oni koji imaju iskustva u takvim zabavama i ovdje lako mogu postati udobni, jer kako bi se igrali u Redu magije, mora se manipulirati:

  • Četiri ključa: WASD za premještanje heroja
  • Mouse blok i štrajk
  • Kotač miša za promjenu magičnih i fizičkih napada

Will teritorija i upoznati sa svojim stanovnicima

Nakon završetka registracije Reda magije, naći ćete se u veličanstvenim, misterioznim zemljama Astarme. Dugo vremena su postojale nesuglasice između vladajućih moćnih klanova: Dom osnivanja i Dom Migurata. Svako tvrdi svoje nepodeljeno pravo na apsolutnu vlast, a može se prepoznati po tradicionalnom odelu: predstavnici Fondacije obučeni su u plavu odeću, a Migurata u crvene.

stanovnika Astarme osnovalo je tri klase:

  • Paladins
  • Tamers
  • Arrows

Paladina su najhrabriji i najsposobniji ratnici, koji se sastaju sa samim neprijateljem i bore se u kontaktnoj borbi, a elementi sinteze im pomažu.

Tameri preferiraju srednje udaljenosti koristeći snagu vatre. Oni su u stanju unaprijed otkriti neprijateljske manevre, djelovati u svjetlu poteza saveznika i primijeniti jedinstvenu taktiku usred događaja.

Strijelci su samo najtočniji ratnici. Oni se spretno udaljavaju od oružja svojih neprijatelja, stoga je nepobjedivost jedna od važnih osobina. Koristeći magiju, oni pozivaju na element vazduha.

Ulaskom u saveze sa istomišljenicima, dobijate neke od njihovih veština, kao i povećavate šanse za pobedu.

Mi dobijamo slavu i iskustvo u borbama

Od vaših trikova i sposobnosti da brzo donosite odluke, posedovanje oružja i sposobnost da ga brzo zamenite drugima, zavisi od toka događaja. Možete uništiti čudovišta na koja ste naišli i čudovišta. Dok ih neki heroji napadaju u čelo, drugi okružuju, zaobilaze sa stražnje strane. Sve se dešava tako očaravajuće da daje estetski užitak iz kontemplacije svakog trenutka.

Pre nego što ste pustili masovne bitke, i vi ste u njihovoj sredini. Uhvatite i uništite neprijatelja da biste dobili njegovo iskustvo. Metodički napad na izabranog neprijatelja, dovodi ga do potpunog uništenja bez obzira na to koje oružje imate - moć čarolija ili mača.

V iPlayer Red Magic, možete odabrati način borbe: PvE ili PvP. Boreći se sa mnoštvom čudovišta, ponašajte se mudro, jer svaki susret predstavlja plus vašem iskustvu, znanju, sposobnostima i veštinama. I mrtvo čudovište vam daje veoma vrijedne, korisne artefakte koji se mogu ostaviti za ličnu upotrebu ili ponuditi na prodaju lokalnom trgovcu.

Nastavite veštine, možete ići u Arenu da izmerite snagu i oružje sa drugim igračima. Samo hrabri i snažni heroji kraljevstva okupljaju se ovdje da bi usavršili i pokazali svoje vještine. Do Arene možete doći na prvom nivou, ako ste dovoljno sigurni u sebe. U takvim borbama možete koristiti magiju, bilo koje oružje i čak se boriti sa pesnicama.

Ovo je sjajan način da zaradite nešto novca, slave i reputacije. Iako potonji nisu toliko važni, ali lijepo uzbuđuju ponos. Istina, oni će se pojaviti u vama samo zbog pobjede koja još treba osvojiti.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more