Bookmarks

One World

Alternativni nazivi: One World, One World

Jedan svijet & nbsp; & ndash online; je besplatna browser igra, s fantastične grafike i animacija. Se nađete u misterioznom i zagonetan svijet u kojem se nalazi na & nbsp; mnogo zanimljivih i hellip;

online igre OneWorld je dostupna na bilo koji browser i ne zahtijeva instalaciju igre klijenta!

Za početak igre, trebate pristupanja Jedan svijet: prilikom registracije sa sajta (http: // oneworld. qip. ru /) morat ćete aktivirali uslugu QIP, za ovo klikom na gumb na glavnoj stranici i laquo; Registracija & raquo; a na sljedećoj stranici, unesite ime i prijava. Nadalje, u novom prozoru, unesite lozinku, alternativnu e-mail, pol, datum rođenja, upišite kod prikazan i prihvatite uvjete igre. Nakon svega ovoga, pritisnite & laquo; Gotovo & raquo;. Nadalje, prilikom ulaska u igru, morat ćete izabrati stranu (svjetlo ili tamne), lika pol, ime i avatar. Zatim, na novoj stranici, unesite prijava (e-mail), kod lozinku navedeni i prihvatiti pravila sporazum igre. Kliknite na & laquo; up & raquo; Registracija na ovoj igri OneWorld nad vama u igri!

Jedan svijet online igre, kao što je već rečeno, ima svjetlo i svoju tamnu stranu. Da vedrije strane pridružila Patuljci, Vilenjaci i muškarci, i Dark - Kosturi, Dark mađioničari, liči i slično ...

Igrajte Jedan svijet, vi ćete biti pet jedinica (znakova), od čega će se formirati tim. Svaka jedinica ima svoje vještine koje trebate naučiti kako da oni mogu koristiti u igri. U slučaju poraza u borbi, vaše jedinice ne umiru, oni su ponovo reborn. Kroz ovu, nikada nećete izgubiti svoju vojsku. Tijekom igre, likovi će steći iskustvo i steći nove vještine koje će biti jači.

Jedan svijet online igra ima nekoliko nivoa osnovnih vještina koje mogu ovladati svojim jedinicama:

F & ndash; ovo je najniži nivo, što uključuje: zanat, magija, oprema, nauke, komande i kontrole;

E & ndash; na ovom nivou su poznati oružje vještina: bačve, bodeži, ose, buzdovanima - ratnik i Mage - odaberite element koji se koristi u budućnosti;

D & ndash; ovo je detaljniji nivo. Na primjer, u određenoj kategoriji magije, vaš lik je pozvan da napravi izbor između elemenata ili određenu temu Čarobnjaštva & hellip;

U drugim nivoima (C, B, A) su analogne na gore. Razlika između njih je samo da one povećavaju moć oštećenja i čitanje speluje svoj lik ili jedinice.

Vaš junak se bori i ne bore opcije. Pogledajte u borbi & ndash; Napad fizičke i magične, magično i fizičku zaštitu, Health Initiative, zdravlja i Mana regeneracije u borbi. I ne bori & ndash; Vraćanje zdravlje i mana, i podignite prokletstvo iskustva.

igrati igre online može oneworld tuku čudovišta resursa koji su potrebni za proizvodnju, izgradnju objekata i crpne vještine (mnogo resursa, tako da neću nabrajati).

Igra ima neku prodavnicu u kojoj možete kupiti ili prodati neke stvari.

Kao što se pruža mogućnost da se izgradi kao što su zgrade skladišta, zgrada recikliranje, Konoba, oltar, Blacksmith, kaligrafija, nakit i mina. Svaka zgrada služi svojoj svrsi, tako igrati online Jedan svijet neće biti dosadno.

Ova igra ima puno različitih lokacija, zadatke i tamnice, i vaš prvi zadatak će biti da put do špilje nastanjuju užasna i zla čudovišta. S obzirom na nedostatak iskustva, od vas će biti pomoć vodiča koji će vam pomoći u ovom zadatku. Nakon zadatak, od vas će dobiti nagradu u obliku iskustva, zlata, a neke javne objekte.

U Jedan svijet može igrati na takav bitka područja: & nbsp; & Nbsp;

PVE (igrač u odnosu na vanjskim svijetom) - mape, tamnice, slučajevima, to je sve na raspolaganju za svoj lik. Ćete naići na niz različitih grupa čudovišta, potražite blago, prikupljanje škrinje dobro, raditi razne objekata i prostora za osvajanje; & nbsp;

& nbsp;

PVP (player versus player) - cijelu kartu sa različitim nivoima rizika. Postoji PVP sistem bodovanja, opsada i klan borbe, osvajanja i pljačke gradova svog protivnika, kao i prisutnost krutih fatalne.

U igri postoji Kraft. Pomoću ove funkcije, možete izgraditi bazu, zaposliti kovači, alkemičari, i drugi majstori kaligrafije, vi ćete biti u mogućnosti da poboljšaju svoje radionice za bolje performanse, a još i hellip;

U ovoj igri, svaki igrač može imati svoju zemlju, što u budućnosti može da se poprave i uznemirio. & Nbsp;

One World ima dva valute - novčiće i kristale. & Nbsp;

Novčići su: zlato, srebro i bronca, oni mogu zaraditi u igri, a kristali mogu se kupiti u banci, jer je to najvrednije valute u igri.

U ovoj igri postoji mnogo više zanimljivih stvari: obreda, blaga, pokloni, i tako dalje. D. Ono što bi se sve ovo vidjeti i probati proces Jedan svijet ići provjeriti!

 

OneWorld online registracije