Bookmarks

One Piece Online

Alternativni nazivi: Van pease

One Piece Online igra o neobičnim Pirati

Studiya JoyGames je programer multiplayer proizvoda baziranog na pretraživaču, zasnovan na najpopularnijim područjima: pirati, anime, fantazija, avantura. Koja od dece neće ugristi na tako ukusnom mamcu? One Piece Online igra je već privukla mnoge igrače i nastavlja da dobija popularnost.

V, njegova osnova leži u istoriji mange, u kojoj se događaji vrte oko Straw Hat Pirata. Vođa tima - Luffy, koji sanja da postane kralj pirata. Da bi to uradio, on mora da pronađe drevna blaga koja su nekada pripadala najstrašnijem pljačkašu Goldi Roger. Luffy ima neuobičajeno svojstvo da se proteže, ali to nije prirođeni dar, već stečeno u djetinjstvu, kada je slučajno progutao đavolsko voće, gumu-gumu.

Ne mir, ali Van Pease priča!

Sve se dešava u fantazijskom svetu mašte, naseljen pored ljudi neobičnim stvorenjima: divovima, sirenima, morskim stvorenjima, mekušcima sa jedinstvenim sposobnostima. Ako su neki mehanizmi prilično prepoznatljivi, onda nećete odmah nagađati o svrsi drugih.

Tut živih puževa gura koji izgledaju kao obični puževi, ali ako se priključe na električnu mrežu, dobijaju mogućnost faksiranja, kamere, telefona i drugih sličnih uređaja. A ako pogledate ostrvo Skype, možete videti još jedno čudo prirode - životinje, čije su školjke u stanju da zapamte i sačuvaju različite zvukove, slike, vetar, odbijanje. Za takav talent, ove životinje se koriste kao dopuna mehanizmima kada ih treba uključiti.

Nakon što se pojavio na sličnom fantastičnom mjestu, bilo bi poželjno krenuti na putovanje vjerovatnije, počevši od One Piece Online da se igra. A pošto je proizvod baziran na pretraživaču, upoznaćete druge piratske igrače.

Piratski duh, ne razočarajte!

Ako ste ovdje, zahvaćena je epidemija pomorske romanse, te vam je potrebna registracija One Piece Online da biste postali dio zabavne i zabavne igračke. Čekat će vas cijeli niz klasičnih mogućnosti smjera:

  • Turn-based bitke
  • Sistem klase
  • Union with players
  • Studija lokacije
  • Adventure
  • Zanimljivi quests

Potrebno je stvoriti i pumpati heroja, sudjelovati u društvenom životu prostora za igru, postupno otvoriti pristup novim mogućnostima i privući nove likove u svoju grupu. Možete napuniti tim nakon 15-og nivoa, i sličan je malom vlastitom cehu.

Obratite pažnju na taktiku borbe. Kako neprijatelji postaju sve više i više drski i jači, vaše sposobnosti također trebaju pumpanje. Zajedno ćete postići velike visine u različitim zadacima, i moći ćete da izdržite bilo kog protivnika.

Što se tiče klasa karaktera, postoje samo tri, ali koje!

  • Mechnik - sve je jednostavno. Maše mačem, pa je njegova sudbina bliska borba.
  • Sniper - uzima neprijateljski bacač plamena na prilazima vašoj granici. Opasno i hladno.
  • Pojeo vražje voće. Šta reći ... Ovaj heroj je veoma fleksibilan. Njegove sposobnosti će biti korisne na bojnom polju.

Ako pogledate iPlayer One Piece Online kao cjelinu, dobićete vrlo živopisnu sliku. Uvjerite se sami: svijetle boje; smiješni likovi; ponekad lagan, a ponekad i iskričav humor; parade specijalnih efekata; mnogo mogućnosti za samoostvarenje. Mi takođe uzimamo u obzir anime stil i ideju pirata preuzetu iz mange.

Vreme je za avanture, osvajanje okeana bez dna, istraživanje otoka, borbu sa piratima i bizarnim čudovištima. Sve zbog jednog cilja - da nađe dragoceno blago i proglasi se kraljem gusara.

 

One Piece Online