Bookmarks

Onema

Alternativni nazivi: Onema

Onema online & ndash; slobodan multiplayer browser-based strategija igra prostor subjekata. Naći ćete se u ogromnom fantasy svijet, što će stvoriti svoju vojnu i ekonomskog sistema. Vidjet će domaćin biti na njegovoj planeti i osvajanje novih galaksija, takmiče ili sarađuje sa drugim igračima. Moguće je da se dogovore sa susjednim carevi, ali možete napasti one koji su u blizini. Vi ćete biti u mogućnosti da izabere pravac djelovanja i ovisno o situaciji, poduzeti određene odluke. Nakon što je počeo da igra Onema, moraju biti stalno na oprezu, jer su neprijatelji nisu spavali u bilo koje vrijeme i možete biti napadnuti. Čuvajte se invazija vašeg prostora gusara planeta, koji su poznati po proždrljivost i okrutnosti. Tako teško kao nije potrebno, ne gube vjeru u sebe. Vremenom, malom prostoru u napuštenom mjestu galaksije će se pretvoriti u veliku carstvo, a vi kao vlasnik, može biti ponosan na svoja postignuća!

Game & nbsp; Teksta zbog niskih zahtjeva dostupan svima sistem. Do igranja nije inhibiran, PC mora odgovarati parametre patika:

- operativni sistem Microsoft Windows XP / Vista / 7;

- CPU Pentium Intel, AMD (2. 2 GHz);

- RAM 512 Mb;

- video kartica 128 Mb;

- zvučna kartica kompatibilna s DirectX 9.

Da bi prazan planeta, stvoriti novi car. Ovo prethodi registraciji Onema. Morat ćete završiti sljedeći obrazac polja potrebna: svemir, prijava, lozinke, e-mail. Imajte na umu da će u sistem, tako da sami priznaju prihvaćanje sporazuma sa našim korisnicima. Nakon pritiska na dugme njeguje i laquo; zaigrati! & Raquo;, naći ćete se u ponor prostora, i morate naučiti i da osvoji.

je prvi put našao se u otvorenim prostorima svoje imovine, vi se ne zbunjeni, jer je pored šarmantan asistent. A misteriozni lutalica će otvoriti tajne kako da se obogate, kao pregršt resursa (koji je prisutan) da se pretvori u planinu vrijednih materijala. Zapamtite, pravilan početak i ndash; budući uspjeh! Nakon treninga misije za početnike, zabava počinje! Odaberite vending strane tri predložene i ići za to!

Planeta ste pronašli dobar zalihe raznih resursa. Ova Deuterij i energiju i tamnu materiju. Glavni resursi su isti metal i kristal. Ovi materijali su neophodni za stvaranje svih vrsta objekata, voznog parka, pa čak i planetarne obrane. Za njihovu proizvodnju treba biti izgradnja rudnika. Osim toga rudniku će produbiti. Dakle, da se poveća broj žetve. Uzmite u obzir činjenicu da je za rad rudnika potrebna energija. Vaš zadatak je & ndash; kako bi bili sigurni da ne oštećuju svoje ponude. Inače, ova solarna elektrana će biti izgrađen u prvom mjestu.

Također tijekom igranja ćete provesti istraživanje, stvoriti moćne tehnologije, i, ako je potrebno, da trguju sirovinama. Veći ste stvorili tehnologiju, više će biti u stanju kolonizirati planete, a samim tim i proširiti vlastite smijeh.

Osim rudnika vremenom ćete početi da gradi objekte Vojska, na primjer, tvornica robota, brodogradilište, tvornica nanites. Vremenom, tu će biti i takvih objekata što je termonuklearnog elektrane, Technopolis, raznih skloništa i skladištenje Terrarformer, raketne silose, pa čak i do Lunar strukture, naime, Mjesecu baze, Touch falangu i Teleport. Imam sve ovo svjedoči o činjenici da je planeta razvija dobro, a vi se čvrsto stoji na nogama u ovom svijetu. On je rekao da je nakon završene izgradnje, vi ste vjerojatno da bi mogli da se opuste. Uostalom, struktura mora se razvijati, može povećati njihovu razinu, a time i efikasnost.

Nemoj misliti da ćete igrati samo Onema i to radi rojili na njegovoj planeti. Nimalo! Farma ekonomije, ali to bi trebao biti i protežu ruku da učestvuju u velikoj borbi. Da biste to učinili, morate imati snažan flote (skupina brodova, koji je povjeren zadatak). Usput, duže će biti gameplay, više čvrstih će biti vaše šanse. U principu, vi ćete izgraditi mornaricu brodogradilište na meniju, a sa svakom nivou kompjuterske tehnologije dodao još jedan slobodan slot flote.

Naravno, vi se pitate kakva transporta omogućava igre Onema. Posebna vrsta tehnologije je raketa (presretača raketa međuplanetarnog), koja ne vodi računa o vlastite opasnosti.

browser game Onema će vam dati puno zabave. Vidjet ćete doživjeti uzbudljive trenutke tijekom vrućih borbi, bit će ponosni na način da se razvije i cvjetati vlastitoj planeti, sjaj umu prilikom kreiranja najbolja tehnologija i jednostavno uživati ​​druženja & nbsp; zanimljive ljude. Sretno u svim svojim nastojanjima!

& nbsp;

& nbsp;

 

Onema online registracije