Bookmarks

NORD: Heroes of the North

Alternativni nazivi: Nords: Heroes of-Tkhe North
Igra Nords: Heroes of the North - postati heroj North.
V žanr MMO strategija igra se pojavljuje Nords: Heroes of the North (Northerners: Heroes of the North). Kada se na ledenoj zemljišta u ovoj zemlji, da ćete naići na strašno zlo koje naselili ove geografske širine. To je vrijeme da se ujedine za ozbiljnu bitku, okuplja vojsku od najboljih ratnika. Onda je došao trenutak istine, kada je Nords: Heroes of the North da igra - velika čast za svakog igrača koji želi da dokaže svoju lojalnost. Kombinovanjem ljudske genijalnosti, snagu Orci i magije vilenjaka ', heroji su došli zajedno u saveze, kako bi se efikasnije odražavaju napada zlih duhova. Ste spremni za važnu ulogu - preuzimanje odgovornosti, podizanje vojske na novi nivo.
Trudny način ratnika.
Pervye korake za vraćanje kraljevstvo mora biti učinjeno odmah kada Nords: Heroes of registraciju North. Izbor atraktivnoj utrci, proučiti situaciju iznutra. To je tužno, ali zemlja je u potpunoj lošem stanju, a mi moramo roll rukave, počinje raditi. Čekate PVE i PVP bitke u kojoj neprijatelji postaju virtualne čudovišta i pravi igrači, odlučio testirati svoju snagu i svoj bojnom polju.
Ne boj tuča, jer kaljenog znakova steknu iskustvo i snagu, poboljšati vještine i dobiti korisne predmete. Pored brojnih vježbi na bojnom polju će biti mirniji zanimanje - razvoj kraljevstva. Rudarskih radova - neophodan uvjet za izgradnju kuća i industrijskih objekata. Razviti mine, razvije gljiva vrt, ne zaboravite o pivara i ribarska koliba. Za vojske potrebna posebna osnova i kasarni obuku, kao i važne oprema:
  • Perchatki
  • Oruzhie
  • Shlemy
  • Kolchugi
  • Bronya
Vy mogu obavljati važne zadatke, i odabrati iz izbornika: Ciljevi, avantura i potraga za sela. Izborom svrhu, pristajete na brzom izlet u neprijateljske teritorije i završiti pljačku svojih resursa.
V avanture ćete biti poslan u misiju, dajući točne koordinate i uvjetima rada. Samo u potpunosti izvršava ga, možete računati na nove.
Esli odlučila da ide u potragu za sela, da bude opasan trek koji ne mora nužno završiti svoj uspjeh. Ovdje je potrebno za snimanje naselja, da uspostave svoju dominaciju nad njima stalno djelovao prihod od njihove proizvodnje i razvoj u kasu. igrači mogu posegnuti samo na takav događaj, koji je uspeo da ojačaju svoje pozicije i da se izgradi dovoljno snage. iPlayer Nords: Heroes of the North shareware. To znači da su sve nijanse igre na raspolaganju za besplatno, ali postoji VIP-funkcije koje omogućavaju pravi novac da kupi dopunu, a povećati nivo heroja i vojske. Na određenu sumu na raspolaganju za kupovinu korisnih stvari, nedostaje tako na prvi pogled. Osim toga, vojska kupio više održiva - nosi manje gubitke u borbama, efikasno pljačkaju i napadaju susjede. Ove tačke su samo za nestrpljive igrače koji žele da biste dobili sve prednosti ranije. Ali bez novca, možete samo-feed dobiti sve poboljšanja - treba samo biti malo strpljiv. Već da steknu iskustvo i napredak u igri će pomoći u saveze s drugim igračima.
 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more