Bookmarks

Ninja saga

Alternativni nazivi: Ninja saga

Ninja Saga Igra: Naruto je opet s nama

Ako ste ljubitelj anime serijala o Narutu Uzumaki, nije iznenađujuće da vam je broj otkucaja srca ubrzao pri gledanju MMORPG igračke o njegovim novim avanturama. Neka igra Ninja Saga nije kao originalni zaplet animiranog proizvoda, ali su sve ključne figure prisutne i povremeno se pridružuju ekipi glavnog lika.

Igra proces se može podijeliti u dvije komponente: bitke s jedne strane, i zadatke, trgovanje, komunikaciju i istraživanje prostora s druge strane. Ovo čini igru ​​raznovrsnom, a kako se sve dešava na pozadini neverovatno šarenih pejzaža, dobićete veliki deo terapije bojama.

Stil stila anime uključuje mnogo specijalnih efekata, i možete biti sigurni da će Ninja Saga morati igrati različitim trikovima na svakom koraku. Čak i ekran za igru ​​uvek izgleda svetao, šaren sa ikonama koje ukazuju na nivo čakre, veštine, sposobnosti i druge podatke ili kontrolna dugmad.

Ninja likovi i škole

Ulazak u svijet Naruta može biti nakon aktiviranja vašeg računa, kojem prethodi registracija Ninja Saga. Upišite e-mail, lozinku i ponovo je potvrdite. Zatim se slažete sa korisničkim sporazumom i kliknite na "registar". Ili koristite drugu opciju za prijavu preko Facebooka, Twittera, Google+ i VKontakte.

novajlija nudi skroman izbor: devojka ili dečak. Ali prolazeći kroz faze igre i dovršavajući misije, nova lica, zrelija i vještija, postat će dostupna. Možete čak pozvati Naruto, Sakura, Kakashi, Sasuke i Iruku u svoj tim.

Klasificirano od strane heroja u tri borbene škole:

  • Tajutsu. U tom pravcu, akcenat je stavljen na treninge u sprovođenju kontranapada i blokiranje neprijateljskih napada.
  • Ninjutsu Učenici su obučeni da buše blokove neprijatelja i nanose značajnu štetu.
  • Genjutsu. Ova škola usađuje učenike agilnost i fleksibilnost kako bi izbjegli udarce neprijatelja, brzo se kreću i neočekivano napadaju sebe.
Postoje prednosti do

u svakom pravcu, ali postoje i nedostaci, i sve tačke treba uzeti u obzir, stavljajući igrače na teren pre borbe. Iskustvo u tome će doći postepeno, jer jednostavan opis ne daje celokupnu sliku talenata likova. Jedino doživljavajući ih u borbi, možemo prepoznati aspekte karakteristika svakog od njih.

Magiya zadataka i bitaka na principima škola "jutsu"

Prije bitke, morate sastaviti svoju "bandu", a izbor će vam pomoći opisati karakteristike likova, prikazanih ispred portreta na posebnom ekranu. Sama bitka se odvija u nekoliko faza, a vi sami sebe usmjeravate svojim likovima koristeći različite tehnike i super-alate. Dobijanje više bodova pomoći će QTE-u, ako ste dovoljno agilni kada se slika određenog tastera pojavi na ekranu, morate ga pronaći na tastaturi i brže pritisnite.

Poboljšajte kvalitet heroja će vam pomoći posao, koji daje Hokage. Sve su opasne i povezane su sa borbama. Nakon što stignete do željene tačke, pripremite se za susret sa zlikovcima, koji najčešće pripadaju organizaciji Akacki.

Dugotrajno pronalaženje odredišta nije potrebno ako koristite automatski navigacijski sustav koji vas udobno i brzo odvodi do mjesta.

Minovinav nivo 22 Ninja Saga, stižete do Arene, gdje se održavaju najspektakularnije PvP bitke. U početku, sam sistem bira protivnike u skladu sa vašom ocenom, koja se sastoji od: grupne kompozicije, nivoa pumpanja stvari, skale veština.

Summarizing, možete sigurno zvati igru ​​prve klase u svom žanru. Ljubiteljima anime i pretraživača RPG će se diviti, pogotovo zato što je rusifikovan.

 

Ninja saga