Bookmarks

Need for Speed ​​Underground 2

Alternativni nazivi: Need for Speed ​​Underground 2

Igra NFS Underground 2 je kompjuterska igra o trkama u kojem možete igrati ne samo s vlastitog računala na miru, ali i na mreži. Ova igra pripada arkada racing simulator i predstavlja nastavak Need for Speed: Underground.

Need for Speed ​​Underground 2 - igra za pravi ljubitelje utrke. Radnja igre staviti tuning mašine, koje su uključene u ulici Racing.

tijekom utakmice pred vama će se pojaviti oko NFS Underground 2 video. Ovi video zapisi otkrivaju parceli od igre, da vas upoznati sa pravilima.

Preuzmite Need for Speed ​​Underground 2 možete na bilo koji site koji nudi ovu mogućnost. Također, igra NFS Underground 2 možete preuzeti preko bujica, popularni boot datoteke.

U kompjuterske igre NFS Underground 2 ruskih mašina su dostupne samo u europska verzija igre, u američkoj verziji ruskog automobila tamo.

Ti ćeš NFS Underground 2 igrati sljedeće gozbi trke:

1) Prsten - Ovo je najlakši vrstu trke i to se smatra tradicionalnim. Vaš zadatak je da se prvo završi posljednji krug trke.

2) Sprint - vrsta Racing u kojoj morate dobiti prvu stavku iz prvog do drugog.

3) Drag Racing - trku za maloj udaljenosti. U toku je potrebno da brzo odgovori na prebacivanja, a ne pada u druge automobile i objekte, i što je najvažnije - je na prvu završiti.

4) Drifting - vrsta Racing gdje morate osvojiti više bodova od svoje protivnike. Ukazuje da ćete steći tijekom nanosima, ali važno je da se ne srušiti u ogradu. Na plovi prisustvovali četiri vozača.

5) Street X - je prsten trka poboljšana složenosti. Za sve što staza vozite se ne zna. U ovoj vrsti racing ne možete koristiti dodatni akcelerator.

6) Professional League - prsten rase su univerzalni, oni su dodijeljena posebna staza.

7) besplatnu vožnju režim - u ovom režimu, možete ići na bilo koji broj i bilo koje staze. Važno u ovim režimima se suzdrže od sukoba. Također možete nacrtati u ovoj utrci druge vozače.

Igra Need for Speed ​​Underground 2 vozite u takvim područjima

1) Grad - to je uobičajeno fiktivni grad Bayview, koji je sličan moderan Los Angeles.

2) Zračna luka - je jednostavan područje nad kojim zrakoplova lete stalno.

3) Beacon Hill - daleka mjesto u igri.

4) visina Jackson - ovo je neobičan, ali postoje i redovno održavaju trke.

5) Corner Luka - ovo je područje koje je podijeljena na nekoliko dijelova: zapadni i istočni.

U utrci ćete voziti u različitim vremenskim: kiša, snijeg, i sunčanog vremena. Racing će se održati, i danju i noću. Ćete biti pozvani da se pojavi u raznim časopisima za pobjedu u utrci.

Igra Need for Speed ​​Underground 2 ćete igrati u ime Rachel Teller, 27 godišnja djevojka.

Započnite svoje fascinantno putovanje u svijet neverovatnih Drift Need for Speed ​​Underground 2. Neka sreća će osmijeh na vas, a vi ćete postati pravi neporaženi Racer.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more