Bookmarks

Need for Speed: Shift

Alternativni nazivi: Need for Speed: Shift

O činjenici da su neki eksperiment dokazao legendarnog osnivača projekta NFS, čuli smo samo oni koji su daleko virtualnom prostoru i potpuno ne poznaju kompjuterske igrice. A svi koji ostaju svjesni o broju koliko ažurirane, dopunjene i napravio inovacija preživjeli projekt. U igri Need for Speed: Shift - Ovo je još jedna misao na ovu temu. Ova serija se razlikuje od prethodnih igara u toj trci se s pravom smatra stimulans, a ne uobičajeni arkada. Jedina mana, koji, općenito, bez teškoća, može odlučiti nakon posjete relevantnih tema na forumu - poteškoće u kontroli automobilu.

Osim toga, igra NFS Shift je maksimalno realan i prihvatljiv. Svaki automobil je opremljen kamerama iz kabine, kormilo pedale i ovdje na najmanji tyunning vam dati šansu za pobjedu, zahvaljujući plemenitim sekundi u utrci. Sa svakom rasa postoji šansa da vidi novi izgled vaše pouzdanih prevoznih sredstava. Većina uživaju takve prilike za istinske ljubitelje automobila. Sa svakim novim stavka možete promijeniti stil automobila na cesti. Zapravo ove promjene morat ćete gledati za cijeli gameplay.

Svaka rasa izgleda prilično iste vrste, ali ta činjenica nije izgubila interes. Nakon toga, kako ćete biti u mogućnosti da preuzimanje Need for Speed: Shift ima priliku da se upoznaju sa činjenicom da svaki računar vozač koji je predstavljen u ovoj igri će biti drugačiji nečuveno ponašanje. U cilju da se naviknem na stazu i osjetiti ga u potpunosti će morati putovati na ne nekoliko trka.

Ova igra nastavlja da koristi karijeri. Kako bi imali priliku da otvore novu klasu igrač mora skupljati zvijezde zbog udio iskustva. Zahvaljujući svoje vještine, možete skočiti na višu klasu. NFS Shift je moguće preuzeti isto zbog činjenice da je ovdje za mogućnosti trke "po pozivu", koja će se boriti s neprijateljima i savršeno rastresen trivijalnih zadataka prolaze.

U ovoj igri ćete biti u mogućnosti da otvori sve svoje potencijale, kao što u ovoj igri većini procesa vladaju posebno na Osobne kvalitete igrača. I da pomogne sve to predstavlja odličan (pin-igra kritičara je jedan od najboljih svih projekata) grafike i čudesan (koja je postala tradicija), muzika podrška.

i za pametne telefone android Need for Speed: Shift za PC upotreba je vjerojatno učesnika u multiplayer, chat i natjecati, i drugih učesnika u igri s drugom dijelu svijeta. Kada otvorite ukupnom poretku, koji pokazuje sve svoje šanse, i svi su dostigle nivo od rivala za vrednovanje vještina vožnje.

je posebno poznati među učesnicima gameplay je dvoboj mod, izboru koji Need for Speed: Shift auto za svaku trku ima novi novi.

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more