Bookmarks

Sljedeći Svijet

Alternativni nazivi: NEXT WORLD

multiplayer-based pretraživač uloga-igranje online igra NextWorld nudi izgubiti u srednjovjekovnom svijetu, naime, u drevnom gradu Elixir - misteriozne i pun avantura za svaki hodočasnik koji žudi za njih. U RuNet igra NextWorld online je dugo bio popularan i voljeni čak dobila status "ljudi" ... i vi ste već čuli za to?
Ako ne, registrujte se i saznajte za sebe kako je svijet u stanju očarati NextWorld online.

Treba napomenuti da je ova igra je nepretenciozan: da biste ga pokrenuli potreban vam je računalo sa operativnim sistemom Windows, Internet priključak i browser.

Da bi započeli reprodukciju NextWorld, morate završiti jednostavna registracija igra račun. Pridružite u igri NextWorld završava standardni obrazac, gdje morate doći do igre prijava, da se brine o lozinke, unesite adresu trenutne e-mail adresu i verifikacijski kod. Nakon što, pritiskom na 'Provjerite NextWorld »i očekuju pisma s podacima aktivirali svoj račun. Potvrđivanje što točno potrebno da NextWorld online prijave, kliknite na link za aktivaciju i dobrodošli na realnost u srednjem vijeku.

Uvod u početnoj igri, naravno, uz stvaranje njegovog karaktera. NextWorld online igra u kojoj postoje četiri klase likova - vojnika, čuvari, Mages i Svećenici. Svaka klasa ima svoju povijest i niz vještina koje su opisane u posebnom rolama - Odaberite heroj i pristojan probati status rezidenta Elixir. Među glavne karakteristike koje su na raspolaganju za sve klase likova - spretnosti i snage, intuicija i intelekt, izdržljivost i tako dalje.

Što se tiče borbenih municije, kupiti u radnji (ako želite ovdje i sada). Ili možete dobiti nova oružja i oklop u procesu rješavanja problema igre, zajedno s iskustvom i poena. Da biste poboljšali kvalitetu vašeg lika će trebati rune - veliku listu posebne značajke, kao što je runa dobra ili zla, ili Rune šok dobit Rune Phoenix. Ove rune možete kupiti od trgovaca koji su u gradu dosta. Novac za koji se može zaraditi od nastupa u ringu ili jednostavno borbama i porazio neprijatelja gazda. Postoje takozvane "bore za opstanak" - je opstanak najjačih igrača dobro i prema tome dobiva veliku nagradu za hrabrost. Također možete kladionica po klađenje novac - uzbuđenje donosi profit. U principu, mogućnosti za samospoznaje i napuniti svoje zlatne rezerve dosta.

U pravičnosti, napominjemo, da igrati online NextWorld ne znači da su svi igrači ovdje će biti povezan samo sa rata i nasilja. Za više miran karakter, koji žele da žive u miru i dobrom, ima dosta drugih aktivnosti, kao što su ekonomske aktivnosti (trgovina bobica, bilje i gljive), istraživanje (Alchemy i liječenju), rad (rad drvosječa ili rudar).

Osim toga, predstava NextWorld - to znači da se u potpunosti postoji i sveobuhvatno razvijati. Vaš lik će biti u mogućnosti da učestvuju u javnom životu, biti aktivan član saveza (opremanje teritorija i graditi objekte), kako bi prijatelje i pronaći partnera, uspostaviti obitelji. Govoreći o tome, igra ima matični ured - ovdje možete primijeniti na registrujete želju da voli igranje, onda proći kroz sve faze ceremonije vjenčanja, a samo završetak testiranja jačinu parova se uda.

Ukratko, igrati online NextWorld - to znači da se u potpunosti živjeti samo u različitim stvarnosti, misteriozne i nepredvidljiv. Mnoštvo događaja i priče zadatke, grupa bitke, dueli igrač u odnosu na igrača i neobičnim turnira (kao što su "svako za sebe"), kao i fantastične grafike, uzbudljive priče i pravi komunikacija sa vršnjacima - svi ovi jasno ističe igra NextWorld protiv drugih preglednika igranje uloga fantasy temu. U NextWorld play - to je sjajno!

 

Igra Sljedeći World online registraciju