Bookmarks

NeverFate

Alternativni nazivi: NeverFate

Popularni besplatan preglednika fantazija igra NeverFate online ponudu da učestvuje u multiplayer bitke, da poboljša svoje borbene vještine, učiti magiju uroka, obavljaju zadatke igra, pridružiti različite skupine, pa čak i trgovine. Da biste to učinili, te treba samo kompjuter spojen na Internet i instaliran na njemu jedan od ovih modernih pretraživača:

Google Chrome verzija 5. 0 (gore)

FireFox 6. 0 (ili više)

Opera 11. 10,

Internet Explorer 7.

Prvi korak na putu do zabavan hobi & mdash; Pridružite u igri NeverFate. A sastoji se od navodeći sljedeće:

1) važeći e-mail;

2) dokaz njegove valjanosti kroz prijem pismo na navedenu adresu sa kodom. Kod će trebati da se kopirati i staviti u drugu stranu sekciji Registar NeverFate;

3) imena likova u isto vrijeme djeluje kao prijava za ulazak u igru;

4) Neke informacije o vama. Budite sigurni da uključuje stvarni datum rođenja, inače, ako se utvrdi varanje, vaš lik može biti kažnjeni ili čak blokirana. Na upit može izvršiti na svoje sadašnje ime, mjesto stanovanja, hobi, posao, i tako dalje.

5) Pol znak mora biti isti kao i tvoj, jer će se u suprotnom suočiti sve isto bravu. Ovdje će biti potrebno utvrditi klasu vašeg budućeg heroja (ratnik ili mag).

Onda bi trebalo da se upoznaju s korisnički ugovor (možete ga naći na glavnoj stranici), čiste savjesti da potvrdi njihov prijem i dovršili, tako korak NeverFate online prijave. Klikom na odgovarajućem, nalazi na dnu, dugme, krećete na stranu i laquo; Rastanak & raquo; o tome kako igrati igre online NeverFate. Nakon čitanja, kliknite na & laquo; Sljedeći & raquo; i dobiti još jednu oproštajnu (ali od lokalnih više sile). Tek tada, pritiskom na odgovarajuće dugme, vi ćete konačno početi da igra NeverFate.

NeverFate online igra je dom za mnoštvo različitih likova, ali svi oni imaju sljedeće osnovne karakteristike:

& nbsp; = Snaga heroj štetu na sebi + kapacitet od ranca;

& nbsp; = Spretnost priliku Dodge;

& nbsp; = Intuicija kvalitete kritične štrajk;

& nbsp; zdravlje = broj vitalne energije;

& nbsp; Mana = iznos od magične energije;

& nbsp; = kvalitetu obavještajne primjenjuje heroja magične štete;

& nbsp; = Luck sreće u svim aspektima NeverFate online;

& nbsp; = Karizmu odnos prema drugim bićima heroj.

Sve širok izbor noževa, koje morate igrati igre online NeverFate, mogu se grupisati na sljedeći način:

Mechi;

Nozhi;

Sekiry, ose;

Dubiny, čekići;

Posohi.

Da bi postao majstor neke vrste oružja, morate razviti odgovarajuće vještine.

U polju magije online igra NeverFate može pohvaliti prisutnost 14 časova, od kojih svaka može ponuditi na upotrebu unikatnih predmeta i čini:

1. General Magic.

2. Magic svjetlo.

3. Crnu magiju.

4. Chaos.

5. Požar.

6. Zemlju.

7. Voda.

8. Air.

9. Stablo.

. 10 Metal.

11. Prostor.

12. Time.

13. Mentalno stvar.

14. Fizičke materije.

Ako ne možete odlučiti kakvu klase vam se najviše sviđa, surfaktanata da ih sve shvatiti. Ali, ako odaberete jednu stvar, to će biti jedan as u tom pravcu.

ne sumnjam: Play & mdash NeverFate; zatim provode svoje slobodno vrijeme na vrlo zabavan način. Naravno, u ovom kratkom pregledu nije pokriveno puno zanimljivih detalja, ali da ih pročitate ćete biti u mogućnosti da & laquo; Enciklopedija & raquo;, koji se nalazi na zvaničnom sajtu igre. Ako želite neverovatan avanturu i beskrajna prostranstva komunikacije, pridružite nam se!

& nbsp;
 

NeverFate online registracije