Bookmarks

Need For Speed ​​Most Wanted

Alternativni nazivi: Need For Speed ​​Most Wanted

Svaka verzija legendarnog igri NFS su ludi popularan, ne samo među ljubiteljima žanra im se sviđa, čak i oni koji nemaju posebnu ljubav za uobičajene utrke. Igra NFS Most Wanted - takozvani "Povratak u budućnost". Nakon toga, kao što je serija imao neke pritužbe na prethodnu verziju projekta, odlučili smo promijeniti kreatori. U ovoj verziji, programeri su radili poznati superbestsellera Kriterij Igre Burnout. Za ta kompanija postrojeni nije lak zadatak - morali su da se vratimo u prošlost i izaberite najbolji, koja je prisutna u projektu, prije nego što je počeo da se pogoršava kako personalizacije ove nove podatke Most Wanted.

U najvećem dijelu igre Need For Speed ​​Most Wanted može se smatrati remake serije igara koji su ranije bili pušteni. Svi glavni akcija će se održati na ulicama grada Feirheven. Na ulici postoji lokalna priliku da se upoznaju ne samo samo uobičajeni sportski automobil i retke Muscle Car, crossover, automobil, super i koncept automobila.

Svaki vozač ima lokalne stručnost koja je potrebna. Najbolje, kojih ima u određenoj mjeri teško zaustaviti i da postoji želja u prošlosti kako bi se osigurala pogrešnost. Zapravo to je ono što vam je potrebno ispuniti. Uz sve to ovaj prvi princip u izvjesnoj mjeri izgleda kao originalnu verziju Most Wanted ranog otkrića ne treba da urade, jer ako se ispostavi da sve detalje vidjeti broj inovacija i dodelok.

Za početak igre morat ćete skinuti Need For Speed ​​Most Wanted, u publikaciji ažurirane. U ovom trenutku, možete naći da je u cilju da pozove Gamer na konkurs vas će se tražiti da se okupe se zbog broja bodova (u ovoj igri se zovu SpeedPoints), neki igrači dobiti za dobijanje pobjedu u konkurenciji. Sada igra neće imati uobičajene priču. Ovo se može objasniti činjenicom da je vaš pažnju uobičajene Arcade Racing, a vjerojatno se smatra jednim od najvažnijih razlika između ove igre iz prethodnih verzija, u kojoj su ispitanici su bili crvene linije za cijeli projekt.

Nova verzija NFSMostWanted 2012 imate priliku da iskuse svoju sudbinu u različitim vrstama rasa, od kojih su četiri, a po principu, oni su međusobno slične. Vrsta rasa je kako slijedi:

Sprint;

Koltsevaya;

Razbeg;

Zasada.

Nakon dok ćete biti u mogućnosti da preuzmu NFS Most Wanted, možete testirati najnovije način "zasjede", u kojoj ćete izvući iz policijskog automobila. Zbog toga, možete zaboraviti na svoju vještinu u brzini vožnje s obzirom na činjenicu da su karakteristike brzina policijskih vozila stalno će nesumnjivo veći. Pobjedi li dobiti samo pomoću lukav i spretnost. Sebe zadovoljni sve što je iznad napisana može pogledavši Need For Speed ​​Most Wanted Trailer video.

Ova verzija igre je sada dostupna za pametne telefone. Evo samo kompletna "čipove" u igri NFS Most Wanted na android vlasnik će morati kupiti kako bi dobili gotovo pravi gameplay.

 

Need For Speed ​​Most Wanted