Bookmarks

Need for Speed ​​2

Alternativni nazivi: Need for Speed ​​2

Ko među igračima s iskustvom zna igri Need for Speed ​​2 vyshedey u Rusiji početkom 1997. godine i dobio je naslov ruskog "Need for Speed ​​2". Ova arkada racing simulator pušten u to vrijeme s poboljšanim grafičkim. Je primjetno mašine detaljima ozbiljno izvući, sveta pojavio volumetrijski animirane objektima. Dakle, ako se sjećate, avion letio preko autoputa ili blizu prolazu vlak. No, sve to raskoš igrači stare nije primarno - vrtoglavom brzinom vozila se ne smiju rastrojen s ceste. A igra radi Nid kvotu brzini 2 nudi šest vrsta i svi su bili kružni. Ako zatražite online igra Nid kvotu Speed ​​2 video, onda vidim da može predstavljati nivo kompjuterske grafike vremena i gonyalka u cjelini. Za potpunost senzacija možete bez ikakvih problema Need for Speed ​​II preuzeti i instalirati na računalo, da osobno testirati ovu igru. Osim toga, sistemske zahtjeve za to ide na svakom modernom računaru.

Igra Need for Speed ​​2 automobila koji bi mogli koristiti igrač bili su kako slijedi:

• McLaren F1,

• Ferarri F50,

• Jaguar XJ220,

• Ford GT90,

• Lotus GT1,

• Lotus Esprit,

• ItalDesign Kala

• Izdera Komendatore.

Kada ste počeli u Need for Speed ​​2 igru, onda smo vidjeli da je ova igra je oduzeta od strane policije i programeri odlučili povećati učestalost mogućih grešaka koje je njegov rival, kontroliše kompjuter. Proces utrke bio je mnogo dinamičniji i više kompleks: je sada besramno mogu potkopati svoje protivnike, pokušavajući da ih oboriti sa staze.

Sve gore navedeno, u cjelini, ukazuje na to da je igra NFS2 do kraja devedesetih godina bio je prilično uspješan i dobio ovacije navijači automobilske gonyalok procjene. Ali sve je to bilo u prošlosti. I šta sad?

Ako sada kuje frazu u pretraživač - preuzimanje Nid šanse Brzina 2, onda možemo naći link na zvaničnom sajtu needforspeed. com. Idem tamo i izbor ruskog jezika, vidjet ćete da je igra Need for Speed ​​II postoji i danas. Samo trenutni izdanje ove igre se zove Need for Speed ​​Rivals, a što je već učinjeno na motoru, "Generation Next» Frostbite 3. Sada, zahvaljujući postojeći sistem ALLDRIVE u kombinaciji s jednim i kolektivnog načina Racing. Ovaj sistem omogućava brisanje granica između jednog igrača i multiplayer. U igri postoji vozača i policije. Svaka grupa ima svoje jedinstvene karakteristike i sposobnosti. Možete igrati za bilo koji od ove dvije klase. U ovoj igri ćete biti dostupan na 26 različitih strojeva. Veoma važan plus ove igre - to je sloboda izbora. Samo Gamer odlučiti za sebe ono što i na koji bi on želi da putuje. Izbor Sljedeća utrka u to vrijeme, ili uobičajeni Racing potjere za vas. Igra ima mnogo drugih prednosti. Dakle, posjetite sajt, kupite igru ​​i jure vaše zadovoljstvo!

 

Game-Game uses analytical, marketing and other cookies. These files are necessary to ensure smooth operation of all Game-Game services, they help us remember you and your personal settings. For details, please read our Cookie Policy.

Read more